Ett sista inlägg

Nu vill jag inte att ni sitter och bah "Nej, ska hon sluta blogga?!". Jag menar naturligtvis sista inlägget för i år. Blir nog inte jättelångt för jag måste åka snart men jag tänkte skriva lite grann om året, framför allt om det nya året.
 
Detta året har varit ganska bra. I början var jag lite dålig på att blogga, hade svackor och sådär. Men nu är jag inne i en period där jag älskar det! Jag ser framemot nästa år. Jag vill få bloggen till en ny nivå. En ny design kommer troligtvis upp i början på året, Februari-Mars någonting. Jag vill få fler läsare (besöksrekord igår btw, wiiie) och jag vill bli mer kreativ inom nagelmålandet. Jag vill att ni ska tycka att det är intressant att läsa min blogg och jag vill att ni ska känna att ni får ut någonting av den. Vissa kanske lär sig en massa saker, vissa kanske bara tycker att det är kul att titta på alla bilder.
Vad säger ni? Ska vi satsa på minst 3 inlägg varje dag nästa år? I så fall behöver jag er hjälp, mycket kommentarer och många sidvisningar gör mig otroligt glad. Ni med bloggar förstår, det betyder så sjukt mycket för varje liten kommentar man får.
 
Jag är så otroligt glad att jag skapade denna blogg. Att få blogga om det jag faktiskt älskar att göra är superkul.
Nu blickar vi framåt mot 2013 och ett bättre år än någonsin. Jag hoppas att ni hänger med mig. Tack för att ni läser min blogg ♥
 
Vi hörs imorgon. Hoppas att ni kommer få en lika trevlig kväll som jag kommer få. Och kom ihåg Januarikalendern klockan 1 ;)
 

Nails - New Years Glittery

Det blev, inte helt oväntat, Polar nights som vann. Jag har nu på morgonen suttit och målat de och just nu torkar dem. Kameran ville inte sammarbeta med mig idag så det blev faktiskt bättre bilder på mobilen än med kameran, haha. Därför får ni några mobilbilder istället, hoppas det går bra.
 
Imorgon börjar ju dessutom Januarikalendern! Varje dag klockan 13.00 kommer det komma upp ett inlägg här på bloggen, håll utkik ;)
 
 

Tacktack

Tack så galet mycket för rösterna och alla besökare idag! Betyder sjukt mycket ska ni veta!
Blev inte så många inlägg idag men just nu fokuserar jag på januarikalendern, att få klart den och så. Har ungefär 19 stycken luckor klara så jag har hunnit en bit ;)
Imorgon kommet bilderna på naglarna (jag ska måla de imorrn med). Hörs då! Kram!

Vilket nagellack ska jag ha på nyår?

Nu är det så att jag väljer mellan två nagellack att ha på nyår. Jag kan verkligen inte bestämma mig. Jag behöver verkligen eran hjälp! Klicka på ett av svaren och rösta så gör du verkligen min dag. 
 
Polar Nights.
Forest.
 
Alla bilder från google, alltså inte mina bilder men det är dessa lack jag väljer mellan.
Det skulle betyda så mycket om ni röstade ♥
Vilket nagellack ska jag ha?
  
pollcode.com free polls 

New in

Var och shoppade med mamma hela dagen idag, bilder på det jag köpte kommer i detta inlägg.
 
4 nagellack från Åhlens. Från vänster: Essie Matte About You (gud så länge jag velat ha detta!) 150 kr. Isadora nr 719 Forest 29 kr (rea), Viva La Diva nr 40, 50 kr och Isadora nr 189 Black Rose 29 kr (rea).
Pennskrin 9.50 kr, penna 7.50 kr. Båda från Gallerix.
Sminkborste med en ögonskuggsborste i ena änden och puderborste i andra, 49 kr från Gina Tricot. Iphone skal 49.50 kr från Gallerix.
Två tröjor från New Yorker. 49 kr/st.
 
Köpte inte sådär supermycket men jag är nöjd med det jag hittade. Nu s

Nya naglar - Matte French Manicure

Efter shoppingen idag (kommer bilder på det jag köpte i nästa inlägg) passade jag på att måla naglarna med några av mina nya lack. Denna gången blev det en matt look med glansiga tippar.
 
Jag har använt: Essie Matte About You, Viva La Diva nr 40 och Collection 2000 nr 87 Ebony. Tutorial på denna design kommer i Januari ;)

Lacken jag fick i julklapp

Blir ett snabbt mobilinlägg med bilder på lacken jag fick i julklapp. Det blåglittriga fick jag av mamma och pappa. Det heter Polar Nights och det Champangefärgade (som heter Champange frost) fick jag av min lillebror, helt underbara båda två.
Nu ska jag fota lite grann för en lucka. Hörs sen, kramiss!


Hos kompis

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Just nu är jag hos en kompis och sover här. Så jag uppdaterar troligen imorrn. Kramiss!!


*rubrik saknas*

Jag kom på att jag helt och hållet glömde bort att säga god jul igår.. haha. Hoppas att ni alla fick en trevlig jul och umgicks med familjen och öppnade presenter!
Jag hade supermysigt, fick några fina grejer som jag är jätteglad för, några nagellack som jag kanske lägger upp  bild på och sådär. En ny mobil fick jag ju också så nu kan jag mobilblogga från min egen mobil! Haha.
Jag återkommer nog imorgon. Kraam!

Julnaglar

Okej, jag orkar inte vänta till imorrn, ni får se de nu.. hihi.
Ja, så här enkelt blev det. Jag har funderat sen i oktober (fattar ni OKTOBER!) på min juldesign och sen blir det ändå bara franska med några stenar på. Kreativt va?! Nejmen ärligt så vågade jag inte testa något annat. Sen är de faktiskt ganska fina ändå, när man tittar på de. Jag vet att lillfingret är failat osv men det är ju för att den är kort. Andra handen ser precis likadan ut så ni får leva med ingen bild på den. Vad tycker ni?

Resultat

Okej, jag tog bilder nu på kvällen ändå.. hehe.
Asså, jag hoppas ni inte slutar läsa min blogg bara för att jag la upp en bild där man ser lite av mig... hehe, eller, vad tänker jag..? Det gör ni väl inte, eller..?
 
Aja, anyway. Före-bilderna är tagna imorse. Jag vet att håret är flottigt osv men man ska tona/färga håret när det är lite smutsigt. Det enda jag har gjort med håret är att lägga i volymsprej, annars är det mitt naturliga hår ända in i hjärnan. Och ja, jag ritade över mitt ansikte men det är för att jag var verkligen ful där, men det var den bästa jag hade.
Efter-bilderna är tagna för 10 minuter sen. Jag vet att det inte är knallrött men vad hade man väntat sig? Förpackningen överdriver ju alltid. Men jag är änd nöjd. Man ser att det är skillnad och det blev ju rött, så som jag vill ha det. Hade de blivit typ julrött hade jag nästan dött så ja... hehe. Här ser man ju lite av mig dårå, hoppas ni överlever. Jag är inte vackrare än såhär... hehe. Vad tycker ni?
 
Diggar att man ser mina 1D-affischer också, hihi.

Tonat

Nu har jag äntligen tonat! Det kanske inte riktigt blir knallrött men redan nu, trots att det är blött, ser man att det är rödare. Bilder kommer imorgon när de torkat ordentligt osv.
Bilder på naglarna också, hehe. Jag har inte hunnit tagit kort och nu ska jag bara sitta ner en stund. Vi har klätt granen och handlat det sista och sådär idag.
Vi hörs imorrn! Kraam!
 
Update: Gjorde inlägg ändå.. hehe.
En favorit.

Update

Dålig på att komma på rubriker, I know.
 

I alla fall. Idag gjorde jag äntligen juldesignen! Alltså på naglarna då.. hehe.
Jag berättar inte så mycket om den för ni får bilder imorgon, haha.
 
Annars då, köpt hårtoning idag, tonar rött imorgon. A mah gaad, hihi, verkligen knallrött! Får väl se hur det blir.
Suttit en stund nu och tidsinställt en massa luckor till kalendern, fick massa inspiration just nu! Lucka 2 will be a good one. Nåt att se fram emot! Hihi.
Nu ska jag fortsätta göra luckor, har ganska många klara nu, superskönt!
 
Update: Vill ni ha före och efter bilder på håret? kanske blurrar lite på ansiktet bara men vi får se, haha.
Gammal bild men åh vad jag vill ha det! Haha.

Hallå? Vilken video?

Ni svarade aldrig på vilken video ni ville ha en tutorial på! Jag ska filma den efter jul någon gång så jag måste veta.
* Dripping nail art
* Tribal
* Water marble
* Ombre
 
Hjääälp mig!
 
Sen är det nästan ingen som mejlat in... snälla nån? Hihi, det vore så kul ju!

Bucketlist

Inget meed naglar att göra men men
 
 

Video?

Fick ett helt awesome förslag fån Bunny om att jag kunde göra videotutorial på någon design i kalendern.
Vad vill ni ha för tutorials i så fall? Någon speciell design ni vill ha det på? Vore superkul att veta! Kramiss.

Några gamla nageldesigner

Jag har haft några nageldesigner nu, hehe. Jag hittade några på kameran som jag ännu inte lagt upp här. Skriver inte vilka lack jag använde tyvärr.
Polkadots. En aning misslyckade då färgkombon inte blev som jag tänkt mig.
Lila med vita blommor. Favoriter. Här ser man även hur sjukt långa mina naglar var. Jag insåg det inte riktigt själv. Saknar.
Nästsenaste naglarna. Använde en fanbrush och resultatet skulle inte alls bli såhär. Men blev ändå ganska bra när jag satte dit blommorna.
Just nu har jag dessa. Börjat skavas bort men jag orkar inte göra om de eftersom det ändå är dags för juldesignen snart. Här ser ni också hur jag klippt de. Vissa gick av och sådär. Mycket tråkigt då jag planerat så mycket för jul med naglarna med får tänka om lite så blir det bra.
 

Januarikalendern!

Nu i efterhand har jag kommit på att jäklarns, det hade varit kul att ha en julkalender här på bloggen med massa tips om naglar och så vidare. Det kanske är lite sent nu kom jag att tänka på sen.
Då fick jag en helt awesome idé!
 
Januarikalendern!
Under hela Januari kommer det att komma upp ett inlägg där jag skriver tips, wanties, nya nageldesigner men kanske lite annat också som serier jag gillar, knasiga fakta om mig och så. Hur bra låter inte det?
 
Har ni några önskemål till kalendern? Mejla mig på [email protected] så kanske ni får en lucka där jag hissar just eran blogg!
Skulle bli jätteglad om ni ville hjälpa mig! Kraaaam! ♥

Imorgon klockan 12

Uppdatera blocken klockan 12 imorgon! Jag lovar att det kommer komma en stor överraskning! Håll utkik! :D

Sjuk

Jag har råkat ut för en megaförkylning. Därav dålig uppdatering just nu. Ska försöka få ut nåt inlägg senare, inspirationsbild eller wanties typ.
Men då vet ni varför jag inte uppdaterat :)

Tävlar hos Keela!

Tävlar i Keela's julkalender för att vinna ett egendesignat skal hos Caseapp.se.
Jag skulle sjukt gärna vilja vinna för att jag verkligen behöver ett skal till min IPhone som jag får på julafton.
Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes awesoma tävling om du också vill vara med! :D
*Håller tummarna nudå*
 
(Inte världens finaste bild men jag försökte...)

Vilken är din favorit?


Åh.

Asså. Jag målade naglarna här om dagen, pusselnaglar med julfärger, och hade tänkt att det skulle bli jättbra naglar att visa på bloggen. Men ärligt talat, det sket sig. Allting krånglade sig och blev bara fult. Därför får ni inga nagelbilder idag heller... Har dock några bilder på gamla naglar som ni inte fått se än men har inte de på datorn och jag orkar inte ladda upp de från kameran... hehe. Jaja, hoppas ni har det bra. Kommer strax ett inlägg som ni måste kommentera massa på!

Dagens inspirationsbild

Tumblr_md4hgpwswk1rzh99ko1_400_large
Åh, underbara lack. Ge mig nu! Tomten?

Tävlar hos Bunnys.

Med och tävlar hos Bunnys ännu en gång. Denna gång om ett presentkort hos BeccaDesign.se.
Jag skulle väldigt gärna vilja detta halsband i rosa. Det skulle bli en jättebra juklapp att ge till en i min familj. Jag vet att det skulle uppskattas!
Jag hoppas innerligt att jag vinner!
 
Vill du också vara med och tävla? Klicka HÄR eller på bilden för att komma till julkalendern!

Är med och tävlar hos Bunnys!

Bilden förklarar ganska mycket. Tävlar om en valfri topp från Resett.se i hennes julkalender. Vill du också vara med? Klickan HÄÄÄR eller på bilden för att komma till tävlingen där du också kan se vad du gör för att vara med och tävla! :D