Vart är jag?

Har varit litte off ett tag. Jag vet. Men jag kommer tillbaka till helgen. Vill ta en paus bara. Kram!

Förlåt

Förlåt för att jag inte bloggat. Glömt bort det lite helt enkelt. Målade naglarna för ett tag sen. Nu har det börjat gå bort så ni får en bild från instagram bara. Målar om de idag så får ni se bra bilder på de nya naglarna då ;)Galaxy nails
Update: Blev ingen bild för jag hade tyvärr inte kvar den... :(

Veckans läsare!

Blev Bunny!
 
Jag har följt hennes blogg väldigt länge nu och den är helt underbar! Sen kommenterar hon min blogg ganska ofta också, och har, precis som jag, ett väldigt stort intresse för naglar! Grattis fina du!
-
Nu startar jag en ny omgång av veckans läsare! Kommenterar massor så blir du kanske det ! Och kom ihåg, du behöver inte ha en blogg för att vara med! Lycka till!

Dagens inspirationsbild


Bättre bilder på naglarna

Lila med blommor blev det. Sten på några. Så himla nöjd med de!
 
Jag har använt:
Bas- och toplack. Nr 49 white från mavala, nr 30 Mexico från mavala och stenar från åhlens.
 

Nya naglar

Målade naglarna idag. Ni får en taskig mobilbild. Kommer bättre imorn.


Mera wanties

(ignorera inlägget nedan. Ska ta bort det såfort jag får tillgång till dator. Bilderna kom inte med)

Hittade mera nagellack jag vill ha idag när jag var inne på Åhléns hemsida. Ett från Isadora och två från OPI. Åh, varför ska de vara så dyra? Suck..

Alla bilder från Åhléns hemsida.


Wanties från Isadora

Jag är svag för Isadoras lack. Borstarna är sååå underbara! Så lätt att stryka på lacket med endast några få penseldrag. Tyvärr äger jag "bara" runt 8 stycken därifrån. Jag önskar att jag hade hur mycket pengar som helst, då skulle jag köpa en massa nagellack från Isadora.
 
 
Åh, kan inte nån bara ge mig ? Haha.
 
Alla bilder fråns Isadoras hemsida

Veckans läsare!

Jag tänkte börja med en ny sak. För att få bloggen lite roligare. Ungefär som veckans blogg fast istället för att anmäla sig så kommer jag utse en läsare som den veckan jutmärkt sig lite extra genom att kommentera massa!
 
Eftersom det är tisdag idag så räknar jag gårdagens kommentarer också. Kommentera på nu!
 
Och nej, du behöver inte ha en blogg. Jag skriver ett inlägg om dig även om du inte har en blogg och kommenterat mycket! :D
 
Edit: Jag väljer en vinnare på lördag! :D

Dagens inspirationsbild


Vad vill NI ha?

Jag är lite förvirrad just nu.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Naglar såklart. Men hur?
 
Vill ni ha MASSA bilder på mina naglar eller MASSA tips? Ska jag dra igång lite "bli länkad här"-tävlingar? Vad vill ni ha? Skicka iväg en kommentar! Det betyder jättemycket om ni faktiskt vill hjälpa mig. Jag vet ju inte vad ni vill ha om ni bara sitter tysta och inte säger nåt ;)
Några är ni ju faktiskt som dagligen läser här. En minut på en simpel kommentar skulle väl inte skada? Hihi, vore supersnällt om ni ville hjälpa mig! Ni kanske till och med får en länk om ni kommenterar (om ni har en blogg!). Kraam!

Dagens inspirationsbild


Naglarna

Hehe, ni får lite bilder nu i alla fall.
 
Jag har använt:
Depend nr 034; rosa,  depend nr 250;grå. Sen bas och toplack från creative som ni nog vid detta laget känner till. Haha. Sen lite tejp och striper och två dottingtools.
Så, hehehe. Jag måste se rätt tolig ut när jag ska ta bilder på båda händerna. Sätter på stopptid och stoppar in kameran i munnen och hoppas att bilden blir bra. Hehehe, tur att jag är själv i rummet. Och nej, ni får inte en singelbild på höger hand för det blev fail, ehe.
 
Vill ni ha en tutorial på nästa design? :)

#torkar

Naglarna torkar. Kommer upp bilder ikväll, kraamFörlåt

Förlåt för mitt ytterst oaktiva beteende på den senaste tiden. (Shit, det där lät sjukt vuxet....)
 
Vi börjar om..
 
Förlåt för att jag varit så oaktiv den senaste tiden (puh, det där lät bättre). Jag har inte målat naglarna så mycket på grumd av tidsbrist men imorrn ska jag måla naglarna direkt efter skolan. Ni får nog lite bilder då också på de nageldesigner jag gjort och tagit kort på men ni inte fått se (långt ifrån alla). Blir det bra? Kommentera!!

Är med och tävlar hos foreverbbieber!

Foreverbbieber firar ett år idag och det firar hon med att ge ut en hemligpresent! Jag är sjukt nyfiken på vad det är för nåt så det skulle vara awesome om jag vann!
Vill du också vara med? Klicka HÄÄR för att komma direkt till inlägget!