Tandtråd

Jag gick till Coop för att köpa tandtråd. Haha?
Jag ska nämligen göra en nageldesign med dem, spännande? Bilder kommer


Ehm, japp. Nu är det såhär att designen blev skit rent utsagt. Jag orkade inte göra om den heller så nu är mina naglar lika tomma som de var innan, något svartare i kanterna, hehe. Jag får se om jag gör om det imorrn, hehe.

Nu sitter jag med tandtråd mellan tänderna (nåja, det var ju det grejorna var till för egentligen). Bara jag som tycker det är så skönt att bara ha något plastigt i munnen? Hahaha. Jag är konstig. Nu vill ni säkert inte läsa mer om vad jag vill ha i munnen, hejdå


3 sminkprodukter jag skulle köpa igen

 
Maybelline New York The Falsies Volum´Express Waterproof. Bästa mascaran någonsin. Det har gått i perioder och ibland har jag gillat Rocket mer men denna är så grym. Separerar fransarna något enormt och ger grym volym! Denna börjar dock torka ut så det börjar bli dags att köpa en ny..
 
 
H&M kompaktpuder 11. Ivory Mist. Används dagligen. Sjukt bra för att kosta så lite (50 kr). Rekommenderar pudret starkt. Jag har ljusaste färgen då jag är så blek, hehe.
 
 
Ellen Betrix Natural Lips 13 Burguny Wine. Bästa. Läppstiftet. Någonsin. Nej, jag har inte använt upp det själv. Det var min farmors. Den blir sådär härligt skimmrigt, varmröd på läpparna.
 
Nu ska jag gå och vara social med min vän. Kram

Tankar

Jag sätter mig ner med datorn i knäet. Jag kopplar in kameran och drar sakta över alla tusentalsbilder från kameran till datorn. Medans den överför bilderna som tar 8 minuter börjar jag skriva här. Låta hjärnan få ut alla tankar, jag vill ju fortfarande blogga. Jag vet att det är trist med bloggen utan bilder på mig för en bra blogg innehåller mycket bilder på dig själv, har jag hört. Men jag får inte lägga ut bilder på mig själv, dessutom är detta inte en blogg om mitt privatliv utan en blogg om mitt intresse, det jag brinner för. Ni har fått en bild på mig som kommer upp lite då och då, även om jag förändrats lite. Ni får inlägg om min vardag då och då ibland, för att jag tycker det är kul att skriva om det och jag vet att ni uppskattar det. Den här bloggen är inte en 100% ämnesblogg men långt ifrån en vanlig blogg. 60 sekunder kvar av bilderna.
Jag hade en svacka, och jag är fortfarande kvar. Men jag arbetar mig uppåt. Min dator är sönder, ljudet fungerar inte på grund av att jag snubblade på sladden (mina IPhonehörlurar rök med i den krashen också) till datorn. Därför har jag inte velat sätta mig vid datorn, halva nöjet är faktiskt att kunna lyssna på musik, eller titta på videos. Bilderna är klara. Men jag är inte klar.
Snart är jag igång igen, jag vet det. Jag kommer inte lämna bloggen på ett bra tag, för jag tycker det är så underbart att driva Mynailtip, även om den är ytterst liten. Jag vill skriva om naglar, för det är mitt stora intresse även om smink och skönhet ligger nära. Jag vill kunna vara en sån där bra bloggerska som visar allt hon köper eller alla sina fina designer. Men det kommer jag inte uppnå. Inte på ett bra tag och det är jag medveten om. Men jag kämpar.
 
Jag drar ur kameran ur datorn. Hämtar en CD-skiva för att kunna kopiera över alla bilder. Men först ska det rensas. Allt onödigt är inget kul att ha kvar. Så jag rensar. På en gång hittar jag en bild där jag tagit en fjortisbild med concelar på läpparna. Det jag lägger märke till är mina naglar. Dem är ju en halvmeter långa. Har jag haft så långa naglar? Det är svårt att minnas när naglarna för tillfället är något längre än till fingerspetsen.
Jag hittar bilder som min bror tagit på tv:n där det visass någon gammal julkalender som är svindålig. Jag sparar de ändå just för att dem betyder så mycket.
Jag hittade bilder som skulle upp på bloggen men som äns aldrig fördes över till datorn.
Jag hittar bilder på min nagellackskollektion som är tagen för bara några månader sen och på en gång ser den liten ut i mina ögon. Nu har jag ju många fler. Hur gick det till?
Jag hittar mängder av bilder från lägret i somras. Gruppbilden som jag stod i täten för, bilden som ledaren råkade ta på sina fötter som vi hade kul åt länge. Alla minnen väller fram och jag känner en sån glädje över att jag gjorde det. En enorm saknad av alla, det kommer aldrig att bli vi igen. Aldrig.
 
Jag kopierar alla bilder jag valt att spara till skivan. Utifall att datorn skulle släckas ner ikväll. Bilder som är sjukt viktiga för mig.
 
Jag döper skivan till "Fina Bilder 2012-2013.". Sen rensar jag alla bilder på kameran, nu är jag redo för att starta bloggen igen, med mer inspirerande inlägg än någonsin. Tack för att just du läser min blogg.♥
 
Stor eloge till dig som läste igenom allting förresten. Jag kände bara för att skriva lite.

Mera bekännelser

Jag har fått för mig att ni gillar såna här inlägg? Hehe

- Jag är ett hemligt fan av skumtvål. Senaste igår var jag på en toa där det fanns skumtvål. Jisses vad mina händer måste ha blivit rena...
- Det värsta jag vet är att redovisa
- Jag har bara skriftligt nationella kvar i SO (torsdag och fredag), och ärligt talat har jag inte varit rädd för något nationella förutom svenskan för att det var första
- Jag har varit på Cypern 5 gånger
- Jag älskar att organisera, hehe


Bekännelser

- Jag kan inte sova utan att vara säker på om garderoben är stängd. Ofta går jag och kollar flera gånger att den är stängd även fast jag redan vet det.
- Jag har fobi för att spy och för mörker.
- Jag har endast en kusin.
- Jag har aldrig haft någon riktig pojkvän...
- Jag tycker skolan är helt okej, men jag HATAR att plugga hemma

Bild på min senaste design som skapades idag


Ullared

Hi guys! Saknat mig? Jag har saknat er en massa. Jag vill så gärna blogga nu men jag använder nstan aldrig datorn, just för att den är halvt sönder, och blogg-appen segar. Därför har det inte blivit något inlägg även om jag tänkt tanken många gånger.
 
Igår var jag på ullared, yeey. Jag var där med Ida, Tuva, Idas mamma, Idas mormor och Idas mormors syster. Jag och Tuva sov hos Ida natten mellan fredag och lördag. Vi gick och la oss klockan 8 för att sen gå upp tio i 12 då bussen gick halv 1 och vi skulle åka en liten bit med bil först. Så ja, vi kom fram till Ullared, Gekås kvart i 7. Vi fick stå i kö 5 minuter innan vi kom in och då gick jag, Ida och Tuva för oss själva och plockade på oss. Nu tänker jag inte berätta hela dagen för er för det kommer ta ett halvår (ni får fråga om ni undrar nåt) men klockan 4 rullade bussen påväg hem igen. Vi stannade 45 minuter och åt på vägen och runt 10 kom vi fram till stället vi skulle av på. Då var jag rätt trött då vi nästan inte sovit någonting på varken vägen dit eller hem. Jag tror att jag sov ungefär tre timmar på natten mellan fredag-lördag. Jisses.
 
Jag köpte 6 nagellack, tre kaviar (excited!!!!!), två claudia och ett glitter nagellack. Sen köpte jag en väska, en sport-bh, två par shorts, pads, ögonbrynskniv, pincett, tandborstfodral, skärmskydd till min IPhone, hörlurar och en massa saker till! Det var i alla fall himla kul och jag vill göra det igen! Haha. Bussresan var lång, men så värt det! Hihi. Kramis! :D

Var med och tävla hos Bunnys du med!

Jag är med och tävlar hos Bunnys om ett skal från IDiwa.se. Jag har själv varit inne på sidan några gånger och dem har så himla mycket fint där! Mestadels skal till IPhone men också till andra mobiler. De har såna där skal man ser på Weheartit och Tumblr hela tiden! Så sjukt fint! Jag är med och tävlar om detta skal, för det är så jädrans snyggt! Men du får välja helt själv vad du vill ha, för du får ett present kort på upp till 200 kronor om du vinner! Så himla bra! Klicka HÄR eller på bilden för att komma till tävlingen! :D 

Åh herregud

Jag skrev precis en himla massa saker till inlägget under, men det kom inte med??? Så det blir inget för jag orkar inte skriva på mobilen, och det går inte att ändra här heller..


10 saker du inte visste om mig!


Dansuppvisning!

Idag var jag och dansade för en massa människor! Jag och min dansgrupp dårå! Det var så himla kul! Var där mellan 10 och 17, haha. Fast föreställning började 15. Det var en massa uppträdanden! Sångare, trumsolist, graffitimålare och dansare. Vi var sista uppträdandet. Vi hade svarta kläder med neon-glittrigt tyg på ena armen och ena benet. Se bild. Dock hade vi satt tyget på benet som en benvärmare när det var dags då det var risk att ramla av annars. Det ramlade dock av på tre stycken ändå, fast inte på mig! Haha.

Jag suddade ut mitt ansikte för att jag såg så otroligt konstig ut.. Haha


Blabla

Bloggen får ligga lite på is under lovet. Jag använder nästan inte datorn alls nu och jag finner inte tid till att blogga. Vet att jag tappar många läsare men det får väl vara så då. Jag hoppas att du som stannar väntar tills jag kommer igång igen, för lägga ner bloggen gör jag inte!

Slänger nog in nåt inlägg ibland nu under lovet, men inte hela tiden..

Jag skulle nog kunna fixa någon video. Vad vill ni ha för video i så fall? :)

På bilden är alla mina Isadora, blivit en del.. Hehe