Nyklippta naglar

Det var ett tag sen! Jag har inte haft tid att sätta mig vid datorn, sorry.
Inlägg från IPaden nudå.

Idag gick min ena nagel av, fy så dumt, så jag tänkte att jag klipper av mina naglar så får dom växa igen och bli fina naglar! Förut var jag mer att om en nagel går av så får det vara, dem andra är ju långa! Fy på det tänket alltså, det är ju sjukt mycket finare när alla naglar är lika långa. Dessutom tycker jag inte alls att det är snyggt med så himla långa naglar längre (hu Lovisa, vad har hänt med dig?). Sen är det himla obekvämt alltså! Haha, jag trivs fortfarande med långa naglar bäst, bara inte tre centimeters naglar. Nej nu börjar detta spåra ut här men alltså, detta är ju en nagelblogg så det så! Hihi

På första bilden är min högerhand innan jag klippte naglarna, ser ni långfingret? Det var den som gick av! På andra bilden har jag klippt dem väldigt kort, men inte hela vägen + att jag har filat dem, vilket jag nästan aldrig gör, fy! Det känns himla obekvämt nu men jag kommer vänja mig och sen så växer mina naglar himla snabbt så det blir inte så långvarande, haha. Förlåt för den taskiga kvaliteten, IPad kameran är inte så bra..

https://cdn1.cdnme.se/3409556/6-3/pic_521ce8429606ee74afa788bd.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3409556/6-3/pic_521ce8429606ee74afa788bd.jpg" class="image">


Dator

Just nu är jag, tro det eller ej, inne och bloggar från MIN dator. Jag tänkte ge den en chans ändå, jag tycker ju faktiskt om den en del. Det har tagit mig en halvtimme att ens börja skriva detta inlägg. Haha, den är faktiskt himla dålig men den fungerar ju, även om det tar ett tag att starta, haha.
 
Igår sov jag hos min kompis, därav den dåliga bloggningen. Jag ska se om jag kan skriva nåt mer inlägg idag, annars blir det imorgon.
Imorgon har jag namnsdag förresten! Brukar ni fira eran namnsdag? Jag brukar få något litet, fast jag tror att jag kommer få pengar imorgon för jag är nästan helt pank... hahaha.
 
Sen ska jag även hämta mina One Direction-biljetter på bion imorgon! Jag ska gå på onsdag tillsammans med en utav mina vänner på deras nya film "This is Us". Ska bli såååå bra!
 
En gammal vinterbild, ser ni hur skiviga mina naglar var? Alla naglar! Helt sjukt...
 

Min dag

Idag var jag ju i skolan som vanligt. Följde med en kompis ner på stan en stund sen för att vänta på hennes buss. Sen har jag bara varit hemma, tittade på min brors match nyss, han är himla duktig!
 
Imorgon är det skola som vanligt, får se om jag hinner blogga någonting för jag ska eventuellt ha myskväll hos en av mina tjejer för hon åker bort på söndag :( Vi får se helt enkelt, kramis
 
 

Min nya skinnjacka

 
Den här jackan köpte jag på H&M förra veckan för 400 kronor! Eller mamma betalade, hehe. Jag hade supersvårt att bestämma mig om jag skulle spara den eller inte eftersom det inte är min stil egentligen. Men jag valde att göra det och jag har använt den varje dag sen dess, haha. Den har en sne dragkedja med ett bälte på slutet, vikt krage osv. Jag ska inte beskriva för jag är superdålig på det men jag är i alla fall superdupernöjd!! :D
 

Suck

Naglarna vart helt hemska. Jag gjorde en slags dripping-nail design. Dem vart helt fula så jag vet inte om jag lägger upp en bild, eller ens om jag har kvar dem imorgon, haha..


Idag

Hej på er! Skoldagen idag var ganska lugn. Vi följde schemat som vanligt men gick mest igenom vad som ska komma under året och så på alla lektioner. Jag har tidsinställt ett inlägg om min nya jacka tills imorgon så det kommer upp under dagen. Ikväll ska jag måla mina naglar (igen!!). Haha, jag har verkligen fått tillbaka det intresset också, det går bra nu! *high five*
 
 

Min dag

Först och främst - Tack för alla era fina kommentarer, det betyder så himla mycket!
 
Tänkte ta och skriva lite grann om dagen, ganska kort.
Alla nyblivna sjuor samlades i studiehallen där rektorn pratade om en massa saker. Sen gick min klass till vårat klassrum (ett utav dem) där vi pratade regler, bestämde kamratsstödjare, elevråd osv. Sen hade vi en liten rast och sen pratade vi lite mer (kul det låter, visst?). Vi hade en till rast efter det och sen fick vii våra skåp! Vi fick på tredje våningen i år, sådär kul men helt okej.
Sen hade vi lunch och efter det fick vi göra en film om ordningsregler, fast ingen hann typ klart, haha. Efter det slutade vi, så det var en ganska lugn dag. Imorgon börjar lektionerna på riktigt!
 
Ett ganska onödigt inlägg men jag måste ju skrivaq nåt! Haqha. Vad tycker ni förresten om att jag har börjat blogga lite mer igen? Har verkligen fått tillbaka intresset! Haha.
 
 

Dagens

Mobilinlägg.

Detta hade jag alltså på mig idag. Skinnjacka från H&M, linne från New Yorker, byxor Dr Denim och Converse köpta på Inter Sport.

Dagen var helt okej, men jag skriver mer om det ikväll, nu ska jag nämligen iväg och rida.

Vill nu ha fler dagens outfit inlägg? :)


Inspiration

Nails
Untitled
* nails * | via Facebook
(1) Nails Art Mania | via Facebook
Nails!
 
Alla bilder är från weheartit, för varje specifik bild, klicka på bilden för att komma till källan.
 
~Tidsinställt, just nu är jag troligtvis i skolan, brr~

Back to school

Såg den här listan hos Bunny, så jag tänkte att det kan vara kul att göra! Bara för att göra något inlägg, haha.
 
Vilken klass ska du börja?
7:an, haha. Liten tjej
 
Vilken dag börjar du?
Imorgon!
 
Hade du läxor över sommaren?
Nej, och tänk om jag hade haft det, fy
 
Vad ska du ha på dig första dan i skolan?
Alltså, nu är ju inte jag en tjej som tre veckor innan skolan ba "Hmm... dags att bestämma vad jag ska ha på mig till skolan första dagen". Men idag bestämde jag det, sen beror det ju på vädret imorgon, men jag tror att jag ska ha ett gräddvitt linne med trianglar på, mina svarta dr Denim jeans (kärlek till dem asså), min nya skinnjacka som ni ska få bilder på sen och mina vita converse (som också är nya). Ni får bild på hur jag ser ut imorgon! Fy vilket långt svar det blev nu, men aja.
 
Vad är stressigast med skolan?
Allt som ska hinnas med! Jag rider en gång i veckan och dansar två gånger. Man ska hinna med det + att man ska göra läxor, öva till prov osv. Ibland är det VÄLDIGT mycket och jag mår typ dåligt när jag inte hinner med allt, haha.
 
Längtar du till skolan?
Litegrann. Samtidigt har jag värsta ångesten över att sommaren är slut...
 
Vad längtar du mest efter?
Alla kompisar! Helt klart. För även om jag har umgåtts men en del av personerna så är det långt ifrån alla.
 
Vad är roligast att fixa inför skolstarten?
Asså, jag brukar inte fixa så mycket. Köpa ny penna och så men det är ingen big deal lixom.
 
I vilken klass började du sminka dig till skolan?
Tror jag började använda mascara varje dag när halva femman hade gått, jag var alltså nästan 12. Innan det fick jag inte för mamma vilket jag hatade henne för då, men idag är jag väldigt glad att jag inte fick tidigare
 
Kommer du ha ryggsäck eller handväska?
Jag har en väska med axelrem. Jag tycker det är smidigast och snyggast! :D
 
Haha, det här tog mig tjugo minuter..
okej, det där är läskigt
 

Fransk manikyr

 
Jag kände för att göra något med naglarna nu inför skolstarten( jag börjar på tisdag, när börjar du?).
Jag satt länge och funderade vad jag skulle göra, innan jag tillslut bestämde mig för en hederlig fransk. Men vad gör det? Det är ju så himla fräscht! Jag la till en silverrand också för att piffa upp det hela lite, som jag typ alltid gör när jag gör fransk, haha. Ni får bara bilder på vänsterhanden då höger inte vart lika bra, haha. Vad tycker ni? :)
 
Jag tog förresten bilder med familjens systemkamera idag, mycket bättre resultat!
 
Jag har använt/
Isadora Tip White
Opi Top Coat
Depend 129
Kiss Nailart Silver Glitter
 

Instagram?

Jag har en instagram för Mynailtip. Jag skulle kunna tänka mig att dra igång den mer om det fanns något intresse. Finns det de? Är det någon som skulle kunna tänka sig att följa? I så fall skulle jag kunna börja lägga upp bilder där, jag vet att många har så. Kramis
 

Confessions

- Jag rider! Kanske inte så många som visste det, haha
- Jag följer så många bloggar, det går inte att räkna, helt sjukt, haha
- Jag har tappat intresset för att måla naglarna lite. Jag tycker det är himla kul! Jag är bara så lat och orkar inte vänta på att det ska torka.. Kanske dags att investera i Seche Vite..
- Mitt favoritämne är Matte, sen Engelska och Svenska :)
- Jag är en godisråtta, hehe..
 
 

Bekännelser

- Jag tycker det ska bli ganska kul att komma tillbaka till skolan igen, komma tillbaka till rutiner och så. Fast sen vet jag ju att jag kommer tycka det i två veckor sen vill jag ha lov igen, haha.
- Om jag står och dricker vid kranen, till exempel vatten eller mjölk, så dricker jag inte upp allt utan sparar en centimeter i botten och häller ut, jag vet inte varför det är så men det blir så automatiskt bara.
- Jag älskar känslan av nybäddad säng! Speciellt på vintern när man är kall och kryper ner i en säng där det nyss bytts lakan, mys!
- Jag ser fram emot att bli stor och få barn så jäkla mycket. Jag har ingen aning om varför, det verkar bara så himla mysigt med en egen familj även om det är ett ganska bra tag kvar.
- Jag fyller år på Alla Hjärtans Dag :D
Fy vad jag älskade denna design alltså...

Glad

När jag skrev inlägget om mina naglar igår insåg jag hur mycket jag faktiskt tycker om att göra detta. Hur mycket jag tycker om att skriva om det jag tycker om mest, naglar, smink och skönhet.
Visst att ni inte får se så mycket av mig, men den här bloggen är faktiskt inte en "vadjaggöridag"-blogg. Ni kommer få reda på det ibland också men inte hela tiden. Jag SKA försöka fota mera bilder, jag ska försöka ORKA lägga upp dem för det är ju så himla kul när jag verkligen gör det. Tack tiller som tittar in här ibland förresten :D
 

Militär

 
Igår kände jag för att måla mina naglar igen. Det var lite för att mina vänner invaderade min nagellacks-samling och började måla mina naglar som jag också blev sugen. Min kära vän Tuva kom på designen och hjälpte mig att göra lite (hon ville att jag skulle skriva det ja).
Jag är faktiskt himla nöjd! Det blev riktigt bra faktiskt, bättre än jag trodde.
 
OPI Top coat (använt som både bas- och topplack då jag inte får upp baslacket, eh)
Isadora Tip White (vitt under för att få fram färgerna)
Isadora Hunter Green (den mörkgröna, nästan svarta)
Isadora Go Green (blandat med Isadora Gothic Black för att få fram den mellangröna nyansen)
Isadora Marzipan (ljusgrön)
Isadora Cool Camel (brun)
 
Jag gillar Isadora ja, ehe

pratar på som vanligt

Jag har en del inlägg som jag ska tidsinställa till lite olika tid framöver, så att ni får nåt inlägg ibland tills jag har bestämt vad jag ska göra med bloggen, så det ska jag göra i helgen.
 
Jag vill ha en design, det vill jag ju, men det känns lite onödigt att köpa en design när jag inte äns vet vad som ska hända med bloggen. Någon sa att det vore kul med lite roligare vardagsinlägg och det förstår jag ju, men jag får inte lägga upp bilder på mig själv så det blir ju lite tråkigt då. Jag vet ärligt talat inte vad som kommer hända framöver, jag har ju viljan, men inte orken. Vi får seee, nu uppdaterar jag er lite ibland, snart börjar skolan oså också, längtar faktiskt lite, tihiiii :D