Gott nytt år!

GOTT NYTT ÅR FINA LÄSARE!
Vi satsar på ett bättre bloggår nudå. Massa kramar!

En av de finare designerna jag gjorde i år!

Det jag köpte på ullared

Ja, det har tagit en vecka. Men nu äntligen fick jag tummen ur och tog på kort på det jag köpte. Vissa grejer är inte med, typ som två bh:ar, godiset, halstabletterna, julklapparna och så. Menn annars tror jag att jag fick med det mesta. Vart ändå inte så mycket ju!
 
Två tröjor, 99 kronor styck.
China glaze Purple Panic, 50 kronor // Wet n wild Party of five glitters, 17 kronor
Pads, 6 kronor styck // Tandborstfodral, 5 kronor // Tuggummi (köpte två såna), 9 kronor styck // Sminkborttagningspads Calypso (man ska blöta de så kommer det ut sminkborttagning vilket det inte gör men jag använder dom som skrubb tillsammans med en ansiktstvätt vilket är grymt), 16 kronor // Vykort 10 st, 50 öre styck.
Tofsar (kom i en påse), 80 st, 20 kronor  // Presentsnöre + rosetter i burken (de har jag dock använt), 6 kronor // Hårnålar (kom också i en påse), 60 st, 10 kronor // Sminkborste Claudia, 6 kronor // Sminkborste Ecotools, Full eyeshadow brush, 35 kronor.
 
Btw, IMORGON ÄR DET JUL!!! omg så taggad. hehe puss puss

Bilder kommer

Sneakpeak

Bilder på vad jag köpte kommer, men kameran vill aldrig ladda klart, suck. Hål ut kära vänner håll ut!

Ullared

Hej på er! Var ett tag sen nu..

Ville bara kika in och säga att imorgon ska jag till Ullared! Yeeeey! Någon utav er som ska dit? Ska dit med min kompis och hennes syrra. Bussen går vid halv 4 inatt.. Haha. Segt.

Jaja, bra inlägg. PUSS