Dagens inspirationsbild

Tumblr_mhbdmljhnm1s045tco1_500_large
Källa

Hemma

Nu kom jag precis hem efter att ha varit och dansat. Mamma hade bilen med min lillebror som var och tränade så jag fick gå hem från stan, tar typ tjugo minuter och jag hade bara tights och t.shirt (jacka också) :( Hehe, sprang in på en godisaffär och köpte lakritskulor, hehehe.
Imorgon är det en skön dag. Börjar 8.10 och sen har jag två lektioner (med världens längsta rast mellan men ändå) och sen slutar vi tjugo över 11. Äter där tror jag och sen är jag väl hemma halv ett kanske. Lärarna ska på begravning av någon gammal lärare så alla slutar efter sin sista lektion innan 12.
 
Lägger upp dagens inspirationsbild snart. Glöm inte att svara på min fråga också. Puss !
 
-
 
Haha, råkade lägga upp detta på januarikalendern, haha, nu är det på rätt :)

Januarikalendern - Lucka 31

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Blogresponse?

 Funderat på attt skaffa någon sida där ni snabbt och enkelt kan ställa frågor till mig. Är det något ni skulle kunna tänka er? Svara nedan! 
Vill ni ha blogresponse?
  
pollcode.com free polls 
 

*rubrik*

Precis skrivit klart morgondagens lucka och shit vad känslomässigt det blev. Men gud så glad jag är att jag fick säga det. Vad får ni se imorgon ;) hahaha, *evil*.
Tror att jag ska måla naglarna ikväll, vi får se.
Fuuuult...

Min dag

Ojoj, det har väl inte varit en superduperbra dag idag direkt för mig, ehe. Hoppas att ni haft en bättre.
Aja, tänkte ta och berätta lite snabbt då, lite annat än naglar kan man skriva om ibland, hehe.
 
Vi hade matte på morgonen, gick väldigt bra faktiskt. Engelska sen och det gick också hyfsat bra.
Vi åt, och efter det hade vi svenska där vi pratade om Nationella proven som alla sexor i Sverige gör nästa vecka samtidigt. Någon som ska göra samtidigt för mig btw? :) Uh, börjar bli riktigt nervös för det nu...
Sen hade vi Hemkunskap som började väldigt bra, vi skulle göra raggmunkar och vi vispade ihop smeten och började hälla den första i stekpan.... PIIIIIIIIPP! Brandlarmet gick och det lät väääääldigt högt. Våran lärare ropade att vi skulle stänga av spisen och sen springa ut. Jag stängde av spisen och slet åt mig min mobil som låg på bänken och sprang tillsammans med alla andra i min grupp ut och ställde mig där hela skolan samlas. Tog en bild på alla, sjukt mycket folk blir det klockan ett när nästan ingen har slutat, haha. Vi frös halvt ihjäl där ute men vi fick komma in efter tio minuter-en kvart när det visas att det bara var vattenånga i matsalsköket tror jag. Aja, vi gick in och gjorde klart våra raggmunkar som blev riktigt goda!
Sen hade vi musik. Trodde vi. Vi gick upp dit men när vi tittade på mobilen stod det att musiken var flyttat 45 minuter till halv tre. Vi sprang ner till receptionen och frågade. Hon sa att den var flyttad, precis som den andra gruppens bild var. Deras bild VAR flyttad så nu hade de flyttat musiken också för att det skulle bli rättvist. Kul. Nu kommer vi sluta halv fyra tre dagar i veckan, och jag går i sexan (!!). Åh.
Sen visade det sig att dagens musik var inställd, precis som förra veckans. Haha, åh.
 
Nu ska jag sätta mig och titta på tv, svara på kommentarer och skriva klart inbjudningar. Kram!

Januarikalendern - Lucka 30

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Bloggningen

Jag vet att jag inte bloggat idag. Sitter i stallet just nu och är inte hem förren om en timme. Hinner därför inte blogga mer idag, sorry. Har heller inte hunnit göra morgondagens lucka. Tror att den kommer upp runt fyra-halv fem om jag inte hinner fixa ihop nåt imorgon på morgonen. Hoppas ni förlåter mig. Vore så bra om ni hade nån idé då jag inte har nåt att skriva om och då kanske luckan kommer upp fortare!

Svarar på era kommentarer antingen ikväll eller i morgon bitti. Kramis!

 

Update: Jag kom hem från stallet och satte mig och skrev ihop en lucka. Sjukt trött är jag men vad sjutton. Jag gör allt för er! :D


Januarikalendern - Lucka 29

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Veckans tips - Vecka 5

I denna veckas tips tipsar jag om bra nagelremovers. För vem vill ha en remover där man behöver byta pad/bomullsbit efter en nagel? Ingen.
 
Apotekets eget märke. Aco. Jag har aldrig testat en bättre remover i hela mitt liv. Guuuuud så bra. Jag behöver använda en pad för varje hand. Det vill säga, otroligt bra.Dessutom är den utan aceton vilket är bra eftersom aceton har en frätande effekt. Det står att den är oparfymerad och visst, den luktar mindre än andra men det går inte att göra nagelremover luktfri, haha.
Pris: 30-50.
 
Gripen remover. Även den acetonfri. Här räcke en pad till ungeäfr 4-5 nagar. Underbart. Denna är i princip lika bra som den andra. Luktar dock lite mer.
Pris: 15-20 kr.
 
Det är dessa två jag tipsar starkt om. Det är dessa jag testat som varit grymma men det finns säkert fler. Någon idé? Tell me!
 
Snabba info om du vill ha en bra remover:
*Satsa på en acetonfri. Aceton fräter som sagt på naglarna. Visst, aceton går lite snabbare men jag tycker i så fall att man ska lägga ner lite mer tid på en acetonfri. Ni får naturligtvis välja vad ni vill men detta är mitt tips.
*Målar man naglarna hyfsat ofta tar removern slut ganska fort. Lägg därför inte ner 100 kronor på en remover utan satsa på en runt 50. De håller också måttet.
 
Har ni några mer tips. Komenteeeeeraaa :)

Veckans tips!

Jag tänkte börja med veckans tips. Varje måndag klockan 8 ungefär kommer det komma ett nytt tips som har med naglar att göra. Låter inte det bra?! Det första kommer ikväll, ska sätta mig och tidsinställa det nu :)
Har ni några idéer på vad jag kan tipsa på, säg till! :D

Januarikalendern - Lucka 28

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Dagens inspirationsbild

Milani_203_20d_20rosa-500x500_large
Källa

Inspo

Känner inte ni också att jag börjar få tillbaka insprationen nu? Har legat i en svacka sen jul ungefär som jag inte berättat för er där jag inte haft någon inspo eller lust alls. Jag tror att ni märkte det på min dåliga bloggning också men nu är jag tillbaka och känner att det här kan bli bra, riktigt bra. 6 inlägg skrivna idag också, det är sjukt bra. Nu ska bara statistiken gå upp, vill ni hjälpa mig? Många kommentarer rasar in och det är sjukt kul!
Jag svarar på din kommentar i din blogg, ett inlägg eller här bara du skriver något sött :)
 
Nu mår jag bra, det här KÄNNS bra, nu kör vi♥ 

Inspiration - Cutepolish

 
 
 
 

Röraaaaa

Bild från slutet av december. Hunnit köpa 5 lack efter det så de saknas. Annars är alla där.

New Nails - Spattering

 
Dagens naglar är inspirerade utav Homs. Besök deras blogg, nagelkategorin är superbra ;););););)
Jag är väl sådär nöjd, jag lyckades inte täcka allt vita och så. Men ändå, färgen smälte på det sättet jag ville och jag är ändå ganska nöjd. Ignorera att det är färg utanför osv men jag orkade inte ta bort allt

Dagens inspirationsbild

14be64d05db611e2925f22000a1fb71a_7_large
Källa

Januarikalendern - Lucka 27

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Svar på en kommentar

Sv; Haha, Filippa, vännen.
Jag förstod inte riktigt det första, du kan ju förklara på måndag lite bättre:)
Sen är detta faktiskt en nagelblogg så i första hand bloggar jag om naglar, haha.
Awe, gumman. Cupcakes, det kanske jag kan lägga upp bilder på ibland om du så gärna vill det men träning och kost och sånt vet du ju att jag inte är så bra på, haha. Frisyrer, hm, kanske ibland :)
Hoppas du fick ett bra svar. Annars får du fråga i en annan kommentar eller på måndag! Kram på dig vännen! <3

Nagelhjul . Nu målade

 
Jag målade tre av hjulen idag (dock inte fullt). Jag valde att ta ett hjul var för de tre märken jag har flest av. Mavala, Depend och Isadora. Som ni ser har jag VÄLDIGT många Isadora. Trodde inte jag hade så många, haha. 16 stycken blev det så det är bara fyra naglar kvar på det hjulet, snart blir det väl ett "Isadora 2".
Mavala har jag bara 7 stycken av men jag ville ändå ha ett eget hjul till de och sen Depend har jag 13. Det kladdiga svarta på Depend-hjulet är alltså ett grafitti som tyvärr hade torkat väldigt mycket.
 
Jag ska se till att göra en lucka där jag visar hur jag valt att "sortera" färgerna. Jag har nämligen tagit bilder på det så jag ska nog göra det nu faktiskt, haha. Kramis! :D
 
Update: Jag måste bara säga att det här är INTE alla mina lack. Detta är de märken jag har hyfsat många av. Jag har bara inte målat på de andra än då jag faktiskt inte vet hur jag ska göra de. Haha.
Btw, 6 inlägg idag, rekord tror jag! Wiihoo! :D

New In - Nagelhjul

Paketet
Titta så fiiiina! (Okej, bara en nagelälskare förstår mig..). Det är alltså tio stycken hjul ed 20 naglar på varje. Om jag kan matte blir det 200 naglar. Alltså har jag för ett tag framöver, haha. I nästa inlägg visar jag tre av hjulen som jag nu målat :)

Överraskning

Åh, jag skulle precis göra matteläxan mär jag ser att ett paket kommit till mig! Jag bestämmer att jag ska göra matteläxan och sen öppna paketet!
Jag förstod ganska fort jag såg paketet att det var mina beställa nagelhjul! :D
Jag tog bilder när jag öppnade men tyvärr dog min kamera när jag tagit några bilderså resten får bli IPhone-bilder. Men i alla fall kan jag inte lägga upp någon av bilderna förren kameran är laddad så bilderna kommer troligtvis upp ikväll.
Nu ska jag sätta mig och måla på nagelhjulen! Ni får naturligtvis bilder på det sen också :D
 
Blir ett bildlöst inlägg tyvärr...

Ingen bloggning :(

Ojdå, vart försvann tiden? Jag var upptagen verkligen hela dagen igår och idag med. Nu har jag änltigen lite ledig tid.
Igår var jag och tre tjejer på en fest. Medina var där och spelade så det var superkul! Sen sov två av mina kompisar över och vi hade det supermys.
Idag var jag med en kompis och stod i kiosken på en fotbollscup hela dagen. Himla kul men man blir väldigt trött. Haha.
 
Nu ska jag sätta mig och fixa ihop några luckor till kalendern. Morgondagens lucka är inte klar än :o Haha, känner lite press. Har ni några ideer? Snääääälla? Vore helgrymt! :DD

Januarikalendern - Lucka 26

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Januarikalendern - Lucka 25

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Dagens inspirationsbild

Tumblr_mh4ufomzli1s2u0hjo1_500_large
Källa

Dansträning och oboy

Hej på er!
Just nu sitter och och äter lite mellis. Oboy, så himla gott! Kall ska det vara, haha. Sen tittar jag på Mia på Grötö på Apple TV:n (pappa har köpt en, så himla bra!). Ska på träning om en timme också, inte supertaggad men tror det kommer när jag väl är där. Lägger upp en inspirationsbild snart också. Kramis.

Januarikalendern - Lucka 24

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Yep, jag är en klant.

Fick en kommentar från Sanna att man inte kom in på någonting när man klickade på dagens lucka. Och ja, jag hade råkat skriva fel. Nu är det i alla fall fixat igen!
 
Annars då, måste måla om naglarna igen, gör det när jag hinner som är typ.. eh... på lördag? Haha, åh.
Jajja, nu ska jag fixa några luckor då jag bara har till lucka 25 fixat, haha. Några tips? Snäääääälla? Ehe.

Januarikalendern - Lucka 23

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Världens finaste parfym!

Åh, idag gav pappa mig ett paket som kommit på posten som var adresserat till mig. Jag trodde det var nagelhjulen men när jag öppnade det visade det sig att jag vunnit Christina Augilera's nya parfym Red Sin från Julia! Jag blev så sjukt glad.
Flaskan är superfin, ganska liten men jag fick den dyraste varianten. Parfymen doftar underbart! Åh, jag älskar den!

Januarikalendern - Lucka 22 (lite sen)

Oj, jag gjorde världens tabbe och glömde bort dagens lucka. Shiiiiiit. Jag trodde jag hade inställt det på denna blogg också! Ahhh.
 

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Januarikalendern - Lucka 21

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Nya naglar - Yin Yang

 
Jag har använt:
Isadora 603 Tip White
Collection 2000 87 Ebony
Viva La Diva 40
 

Vill ni att jag ska fortsätta skriva vad jag använt? Vill ni att jag ska skriva vad jag använt för vertyg också?

Klippning

Ja, mina naglar är gula osv, ni behöver inte kommentera det, inlägget handlar inte om det.
 
Som ni ser på första bilden är naglarna helt ojämna och bara skitfula. Kände att jag verkligen behövde klippa de. På  andra bilden ser ni hur naglarna ser ut nu. Väldoigt korta för att vara jag, det känns jättekonstigt att använda mobilen och så vidare men ja. Nu kan de växa och bli lika långa i alla fall.
 

Januarikalendern - Lucka 20

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Borta hela dagen

Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har varit borta hela dagen så inte kunnat göra det. Hann inte klippa naglarna idag så gör det imorrn + målar om dem! Hoppas ni gillade dagens lucka, kraaam!
Saknar när det var så rött....

Januarikalendern - Lucka 19

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Klippa naglarna

Nyss knåpat ihop lucka 24, tror att det kommer bli en ganska bra lucka :)
Vet att det inte blivit så mycket nagelbloggning det senaste men min nagel gick av i onsdags så imorgon ska jag klippa ner mina naglar en bit så alla är lika långa igen. Så att de kan växa ikapp varandra lixom. Sorligt men sant. Ni får före och efter bilder om jag kommer ihåg :)

Januarikalendern - Lucka 18

Klicka HÄR för att komma till daggens lucka!


Luckor?

Tänkte sätta mig och skriva ihop några luckor nu. Det är bara 8 stycken ungefär som fattas så det är ju inte många. Jag tänkte skriva några tips men jag har ingen aning om vad jag ska skriva för tips? Vad vill ni ha för nått? Skriv en kommentar så jag vet och kan göra er nöjda. För det är ju därför jag skriver det, right? :) Skulle betyda jättemycket om ni kommenterade.
 
Och förresten, ni glömmer väl inte bort frågestunden som ni hittar HÄÄÄÄR. Jag vill ha massor av frågor ju! Fråga om ALLT!

Dagens inspirationsbild

Jag inspireras bara av denna kollektion. Wow.
 
Källa

Januarikalendern - Lucka 17

Klicks HÄR för att komma till dagens lucka!


Kicks

Idag var jag och mamma och en kompis nere på Kicks och handlade för mitt presentkort. Orkar inte lägga upp bilder för de tar så lång tid men köpte mest basgrejer, primer, hårnålar, hårspray och ett vitt nagellack. Äntligen! Haha, mitt har varut slut länge så nu kan jag göra designer med vitt igen! Jippi!! Haha. Kram!

Januarikalendern - Lucka 16

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Video till lucka

Efter maten tänkte jag försöka filma en grej till en lucka. Sen ska jag redigerar den men det är bara om det går bra att göra det som det blir videon i en lucka. Hehe, hoppas ni blir lite glada :)

Naglar - 2x red

Ett mobilinlägg. Gör säkert om inlägget lite sen vid dator men detta är i alla fall nya naglarna. Skulle målat i onsdags men hann inte och sen blev jag sjuk så de misslyckade mustasch-naglarna fick vara kvar länge.
Jag har använt maxfactors dusky rose som bas och deras red passion till detaljer. Viva la diva nr 40 som genomskinligt.


Januarikalendern - Lucka 15

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Sjukhus

Herregud, inte blivit så mycket inlägg om naglar den senaste tiden men jag hoppas att ni förstår det då jag är sjuk.
Idag steg febern ordentligt igen så var till sjukhuset för att ta några prover, sjukt obehagligt. Proverna visade bara något typ av virus dock som vi trodde innan så kändes lite halvt onödigt att behöva gå igenom det där..
Aja, blir hemma imorrn också då jag har feber fast jag är sjukt pigg som helst. Huvudet hänger dock inte riktigt med...
Haha, känns som att jag kan skapa en katergori "Lovisa är sjuk" ...
God..

Januarikalendern - Lucka 14

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Godnatt

Suttit och svarat på några kommentarer en liten stund nu. Nu ska jag gå och sova, känns verkligen som att jag ska tuppa av. Mår inte sådär jättebra just nu... blir hemma imorgon också men går på tisdag. Hoppas ni har det bra! Kram!
Åh, blåå ♥ (inte mina)

Januarikalendern - Lucka 13

Klicka HÄR för at komma till dagens lucka!


Panik

Haha, jag kom nyss på att jag inte tidsinställt dagens lucka på denna bloggen så jag fick världens panik och skrek innan jag kollade klockan och såg att den visade 12.26. Tur. Herregud vad dålig jag hade varit om jag glömt bort det... den hade ju legat ute på den andra bloggen men inte på denna, haha. Herregud. Nu är det i alla fall tidsinställt så luckan kommer som vanligt upp på bloggen klockan 1 :D
 
Jag är fortfarande sjuk, sjukt ont i huvudet och så. Uppdaterar förhoppningsvis lite senare. Hejdå :)
kan. inte. sluta. titta.

Januarikalendern - Lucka 12

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Beställt

Igår kväll beställde jag hem några nagelhjul från Ebay. Perfekt ju när man är sjuk och sådär, haha.
Nejmen jag längtar sjukt mycket tills jag får hem de, dock kommer de nog tag ett tag...
Det är ungefär såna här jag beställt. Bilden lånad härifrån.
10 hjul ingick så då har jag för ett tag fram över, haha. Kommer göra ett inlägg på detta när de kommer. Om hur jag väljer att måla lacken och så vidare. Kanske en video till och med? ;) Haha, men vi får se.
 
Min uppdatering har varit himla dålig både igår och idag, jag vet och jag är massa ledsen för det. Men jag är som sagt dunderförkyld, legat i soffan hela dagen, bara rest mig när jag ska gå på toa osv. Helgen tillbringas i soffan så jag förhoppingsvis kan komma tillbaka till skolan på måndag men vi får se. Andra gången jag blir såhär förkyld på en månad, aaargh, jag blir så arg.
 
Nu ska jag ta och fortsätta titta en stund bland massa fina nagelgrejer på ebay, hörs imorrn :)

Januarikalendern - Lucka 11

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Sjuk

Hej på er! Jag har fått någon slags förkylningsgrej igen, herregud, jag hade det ju veckan innan julafton.. Jag blir så galet trött. Denna gång verkar det dock vara en mildare variant men ändå. Jag hatar att vara sjuk!
Jag håller på att somna just nu, så jag ska nog ta och lägga bort datorn nu och försöka sova. Hoppas ni har en bättre dag än mig. Kram!
Bild

Januarikalendern - Lucka 10

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Ont

Hejsan!
Inte hänt supermycket idag men känner mig väldigt seg just nu. Blir nog en kväll framför datorn, förhoppningsvis några inlägg men vi får se.
En kille puttade mig idag så jag fick jätteont i knät och kan knappt gå på foten nu.. aja, hoppas ni haft en bättre dag än mig. Uppdaterar troligen lite senare. Kram!

Januarikalendern - Lucka 9

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Dagens inspirationsbild

Jag vet inte varför jag fastnar för dessa naglar. Jag gillar kombon mellan biege och färgerna. Men jag tror att det är ganska lätt att ha en åsikt om dessa naglar, antingen gillar man de eller så gör man de inte.
 
Bildkälla

Dagen

Nu är jag äntligen hemma! Jag gick först i skolan till halv fyra (hata tisdagar) och sen red jag. Det hände en liten grej med hästen så det slutade i gråt ett tag där.. men sen piggnade jag till och red sista tjugo minuterna. Känner mig fortfarande väldigt osäker för nästa vecka.. 
Imorgon ska jag och mamma till kicks och köpa upp mitt presentkort så ni får nog upp ett New In inlägg imorgon kväll. 
 
Haha, jag kommer inte ihåg vilka luckor det är vilken dag och så vidare då jag inställt de för längesen, haha. Spännande för mig också att se vilken lucka det är varje dag! Haha. Snart kommer det upp dagens inspirationsbild också.
 

Januarikalendern - Lucka 8

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Instagram för bloggen?

Jag fick en fråga om jag hade instagram nyligen. Ja, det har jag. Fast tyvärr är den privat och jag accepterar jag bara folk jag känner/vet vilka det är. Sen kom jag på att juste, jag kan ju starta en för bloggen! Hur många skulle följa? Vore jättekul om ni svarade här nedan :)
 
Vill du att jag ska ha en instagram för bloggen?
  
pollcode.com free polls 

Det blir tyvärr inga bilder..

 Asså, jag ska vara helt ärlig. Naglarna blev verkligen inte fina. Jag skulle göra fina mustach naglar men det det bara konstiga krokiga streck. Nä, jag är verkligen inte nöjd men jag har inte tid att göra om de, hehe. Snart kommer det upp ett inlägg som ni inte får missa! Håll utkik!

Ahhhh

Asså OM jag är glad nu! Mitt under nagelmålandet kom mamma in med en present som jag skulle öppna och det var ett presentkort på Kicks från en av hennes jobbarkompisar. Asså aaaah, jag är så sjukt glad! Nu kan jag ju köpa massa nagellack! Hihi. Skulle bara säga det, jag är i alla fall jätteglad! Haha

Naglar och annat

Jag har inte uppdaterat så bra idag heller, jag vet. Men badet tog ett tag, hahaha.
Nu ska jag måla naglarna, fast först laga en nagel. Önska mig lycka till! Haha, nejmen det kommer upp ett inlägg senare med nagelbilder. Vi höres

Januarikalendern - Lucka 7

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Dagens inspirationsbild

Asså nä, vackrare får man leta efter. Ser ni hur perfekt glittret ligger efter?! Åh, jag älskar!
 
Bildkälla

Uppdateringen...

Förlåt för dålig uppdatering igår och idag. Jag har vart med en kompis hela tiden och har därför inte hunnit uppdatera. Kommer något inlägg lite senare. Sen blir det nog några inlägg imorgon också. Självklart kommer Januarikalendern ut som den ska också ^^
 

Januarikalendern - Lucka 6

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Ny design!

Åh, titta vilken sjukt snygg design jag fått av fina Malin. Jag är jättenöjd! Vad tycker ni om den nya designen?
Vad tycker ni om den nya designen?
  
pollcode.com free polls 

Ombyggnad pågår!

Just nu håller jag på att designa Lovisas blogg. 
Titta förbi här om en stund igen och se en cool design.
/Malin & Lovisa.

Januarikalendern - Lucka 5

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Vilken är din favorit?


Dagens inspirationsbild

Väldigt enkelt nudefärgat med glitter. Åh, perfektion.
 
Bildkälla

Bucketlist

Åh, drömmen.
*longer
 
Åh. Sjukt mycket grejer som jag vill göra. Den första är ju den självklara drömmen för mig just nu. Åh.
 
Bild 1, 2, 3, 4 och 5.

Nu är jag tillbaka

Att fixa datorn tog inte så lång tid som jag trodde. Den är tillbaka på banan igen. Jag har ännu inte märkt någon skillnad från förut men det har ju inte heller uppstått nåt problem än, hehe.
Anyway, blir säkert nåt mer inlägg idag då. Ska se om  jag hittar några bra inspirationsbilder. Kram

Januarikalendern - Lucka 4

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Dålig bloggning idag

Idag kommer det troligtvis inte bli så mycket bloggning. Kanske något inlägg förutom januarikalendern. Vi ska nämligen blåsa ur min dator för att den knappt fungerar så imorgon kommer den troligtvis vara som en helt ny dator. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa. Hoppas att ni har förståelse för detta. Kanske loggar in på den andra datorn men vi får se. Kram!

Luckor och luckor och luckor

Det är i stort det ända jag gör på dagarna just nu, och så lite nagelmålning naturligtvis, därav dålig bloggning. Idag har jag hunnit med att göra tre luckor!! Heja mig!
Så nu har jag lucka 1, 2, 3 (såklart), 4, 5, 6.. eller vänta, vi gör såhär istället. Jag har lucka 1-21 + 23 och 25 klara! Om jag räknar rätt blir det 23 luckor! Jag har hunnit ganska långt ändå ju. Men det är så mysigt att sitta och hålla på med, fast man kan bli lite stressad ehe.
I början gjorde jag lite random typ "nu gör jag lucka 25" och "nä, nu gör jag 14". Men nu lite senare har jag kommit på att det är ju faktiskt de tidiga luckorna som ska ut först så det är kanske bra att jag gör därifrån, heheheeh.
Ni följer väl kalendern? Direkt länk hittar ni HÄÄR!
 
Imorgon blir det nog lite bättre uppdatering. Vad vill NI läsa om?
Det vore jättekul om ni ville svara? Vill ni ha såna här oftare?
 
Vad vill NI läsa på min blogg?
  
pollcode.com free polls 

Nya naglar - Pac man

Gjorde Pac Man naglar lite sådär halv seriöst. Vart inte superbra men jag är ändå nöjd. Tutorial kommer troligtvis i kalendern så håll utkik ;)
 
Jag vet, jag vet, Pac Man blev upp och ner..

Januarikalendern - Lucka 3

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka


Insprationsbild

Titta, hur fina?! Åh, kär.
Bildkälla
 
I dagens lucka var det ju frågestund för er som inte sett det än. Det skulle betyda sjukt mycket om ni ställde en fråga. HÄR kommer ni direkt till frågestunden.

Januarikalendern - Lucka 2

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!


Januarikalendern

Igår blev det inte så mycket bloggning. Jag var trött och seg efter nyårskvällen så jag orkade helt enkelt inte.
 
Januarikalendern började ju i alla fall. Hoppas ni tyckte om det. Om en timme kommer juu nästa, jag gillar dagens lucka i alla fall ;)
Det känns som att det ända jag gör nu är att komma på idéer till luckor. Just nu håller jag på med lucka 11 men jag kommer inte på nästa mening, åh. Har ni några idéer som ni vill se? Än är det några luckor som jag inte gjort, haha.

Januarikalendern - Lucka 1

Klicka HÄR för att komma till dagens lucka!