Idelös

Hej på er!
Det vart inte så mycket fotande igår då plugget tog över och sen kom det andra grejer i mellan osv.
Jag hade ridning och sen dans efter skolan och efter det har jag suttit och pluggat spanska. Jag hoppas verkligen att det sitter nu inför provet imorgon.
 
Jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om längre, haha. Mitt huvud står helt tomt. Vad vill NI läsa? Kommentera!
 

Lite allt möjligt

Hej på er!
Jag sitter just nu och försöker plugga spanska men det går inge bra så jag ska nog blogga lite, hehe. Direkt efter jag skrivit detta ska jag fota lite fina bilder som jag kan lägga upp på bloggen och sen kanske försöka börja med en julkalender. Vill ni ha det? Hihi.
 
Nu ringde Ida mig också, mår alltid så bra när jag pratar med henne, fina vän <3
 
Nu ska jag titta på Revolt (grym serie på svtplay för er som inte vet) och sen fota lite  och fixa ihop några bra inlägg tror jag, hejdå!
 

Saknat er

Asså jag saknar er så himla mycket! Haha, det känns som att blogglusten börjar komma tillbaka! Så imorgon, då fixar jag ihop några bra inlägg! Vad säger ni om det? :D
 
Nu måste jag sova, ville bara säga att jag saknar er hihi. Kanske en julkalender i år förresten? Hihi. Godnatt!
En bild på chokladbollar. Det var när jag och Lisa bakade på höstlovet. Chokladbollar är ju aldrig fel hehe

Missed me?

Hej på er!
Har ni saknat mig?
 
Statistiken står nästan på 0 men vad ska jag förvänta mig? Haha. Uppdateringen har ju inte direkt varit på topp.
Jag har haft sån bloggtorka och verkligen inga ideer alls!
 
I alla fall, jag lovade min fina Bunny att blogga idag så jag gör det! Hihi.
 
Mamma gav mig någon tidning, den hette typ "Gymnasieval". Det är ju ett tag kvar, två och ett halvt år, innan jag behöver välja, men det var faktiskt himla intressant att läsa i den tidningen! Det är ju alltid bra att ha tankar redan nu. Just nu så känns estet ganska lockande då jag vill jobba med något kreativt. Men vi får se, jag har faktiskt ett tag på mig att bestämma! Haha.
 
Annars då, höstlovet är slut och imorgon börjar skolan som vanligt. Ni förstår verkligen inte vilken panik jag har, det är heöt sjukt. Vi har en redovisning i slutet av veckan och min "Grupp" är inte klara med keynoten.. Jaja, det löser sig. Hoppas ni haft ett bra lov i alla fall, det har jag haft! :D