Så mycket tankar

När jag startade den här bloggen hade jag mina visioner om att jag skulle bli den där fantastiska bloggerskan som bloggar 10 gånger per dag, med inlägg som inspirerar och bilder som fångar läsaren. Men jag har insett att jag aldrig kommer bli det, och det är av en enkel anledning. Jag är lat. Jag kommer aldrig orka sitta 5 timmar om dagen vid datorn för att skriva inlägg, jag kommer aldrig vara engagerad nog att kommentera på massa andras bloggar för att få fler läsare.
När jag tänker efter vet jag nog faktiskt inte riktigt vad jag vill få fram genom att blogga här. Jag älskar att göra det, absolut. Men det är så svårt. Jag vet knappt vad jag ska skriva om. Min vardag? Naglar? Skönhet?
 
Just nu är det nästan inte några alls som läser, det beror på den kassa uppdateringen, jag vet. Blogg.se appen har slutat fungera, IGEN. Så segt, den var ju så bra :(
Sen har det hänt lite saker på senare tiden som jag är lite ledsen över och så, det spelar såklart in.
 
Jaja, vet egentligen vad jag ville få ut av det här. Ville bara skriva av mig lite. Vi får se hur det blir längre fram.
Tack ni som läser i alla fall <3
 
 

Vad vill ni läsa om?

Alltså, dte är jättesvårt för mig att veta vad jag ska skriva om just nu. Kommentera vad ni vill se. Jag tappar blogglusten när jag inte vet vad jag ska skriva om, och ni kommenterar ju aldrig nästan. Tipsa mig!
Faaaan vad läskigt det där var alltså
 

VI KOM TVÅA

Hej på er!
Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag, ska sätta min kamera på laddning så jag kanske kan fixa några bra inlägg!
 
Och appropå talangjakten (som var in onsdags hehe) VI KOM TVÅA! Så himla kul!!! Verkligen en självförtroendeboost. Killen som vann var svår att slå, hans röst är grym. Bästa Simon!
Idag dansade jag på en föreställning för Världens Barn hela förmiddagen. Dans är verkligen så kul, så lycklig att mina dansgruppsvänner är så himla bra också! Underbara tjejer <3
 
Vad har ni gjort idag? :)
 

Miley Cyrus

Alltså, jag förstår inte hypen runt den "nya" Miley.
Visst att hon har ändrat sig och så, men jag tycker bara att det är himla coolt att hon vågar! Hon var så fruktansvärt vacker med långt hår, men hon är mist lika vacker nu ju. Perfekta människa.
Hennes nya låtar är så himla grymma också, speciellt Wrecking Ball. Visst att videon är lite "snuskig" men Katy Perry gjorde det, Rihanna gjorde det och Britney Spears gjorde det, vad hindrar Miley? Man ser ju faktiskt ingenting.
Nä, jag diggar denna tjejen stort asså. GO MILEY!
 
Källa

Talangjakt

Hej!
Idag var det ju talangjakten. Jag var med på den första, för sexor och sjuor, och sen ska jag dit ikväll. Det var så fruktansvärt nervöst! Jag ville bara gå och spy... haha.
Ikväll är det då en till, fast inför föräldrar och vissa elever. Då är det också någon som vinner. Håll tummarna för mig och mina danspartners! :D
 

Talangjakt

Hej på er!
Förlåt för den usla bloggningen under helgen, jag har helt enkelt inte hunnit. Jag ska se så jag hinner göra något inlägg imorgon.
 
Dagen var helt okej. Börjar bli ganska nervös för talangjakten alltså.. På onsdag smäller det, fy vad läskigt!
För er som inte hängt med ska jag alltså vara bakrundsdansare tillsammans med två andra till en sexa som spelar fiol på skolans talangjakt på onsdag. Fy vad läbbigt :/ Haha.
Favorit

Min dag

Hej på er!
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Sov hos en kompis och sen nu ikväll åkte familjen till farfar för att äta middag där. Fick lite pengar också, tack så mycket! Jag var typ pank, haha.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, skriver och äter godis. Jag ÄLSKAR att skriva, just nu skriver jag en fanfiction om One Direction. Något ni vill att jag publicerar?
I måndags. Älskade detta, haha

Polly Bilar

 
Förra helgen när jag och mamma var och handlade fick hon syn på dem nya Pollysarna, nämligen dem med bilar smak.
Till en början tyckte jag inte att det smakade så mycket, men fy vad gott det blev sen alltså! Haha. Så himla mumsiga alltså!
 

Arg

Hej på er!
Satt och tidsinställde ett inlägg till er men det försvann. Åh vad arg jag är.
 
Jaja, hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag dragit på mig en dunderförkylning. Både idag och igår övervägde jag att stanna hemma men valde att gå till skolan ändå, det är faktiskt så himla tråkigt att bara sitta hemma när man vet att alla andra är i skolan, haha.
 
Vet inte vad jag ska skriva om längre. Kom med ideer!!! :D
 

Confessions

- Jag älskar mina vänner över allt, bästa <3
- Jag går ingestans utan min telefon, det är inte för att jag inte klarar mig utan den, utan mer för att jag känner mig tom utan den för jag har alltid den med mig, haha.
- Jag är faktiskt nöjd över årets skolfoto
- Jag har 6 år kvar till studenten och jäklar vad jag längtar alltså
- Jag älskar att vara i skolan, men allt som hör till är jobbigt, läxor, redovisningar och så
 

Nya vinterskor!

 
Jag behövde nya vinterskor, dem jag hade förra året är i trasor nästan, haha. Så jag och mamma köpte dessa boots/stövlar på en skoaffär är i stan. Dem är fodrade så dem kommer gå att ha på vintern i skolan, precis som dem går att ha nu - det är ju så fruktansvärt kallt på morgnarna nu!
Jag tycker dem är himla snygga i alla fall, precis såna jag har velat haft länge!