blandat

Hej på er!
Har ni saknat mig? Jag har saknat er en massa även om jag inte bloggar så mycket och tro mig, jag vill blogga. Men jag har ingenting att göra det från. Just nu använder jag familjens dator som i och för sig är väldigt bra, men det är en stationär dator som är jobbig att använda hela tiden. Min egna dator är bara skit, men det vet ni ju vid det här laget.
Vi fick varsin IPad i skolan och det är jag superglad över. Den är alltså till för att använda i undervisningen, men vi får även använda den privat. Dem årskurserna innan oss fick Macbooks, hade vi fått såna hade det naturligtvis varit lättare att blogga. Nu låter jag super otacksam men det är jag verkligen inte. Jag är superglad att vi ens fått nånting! Det kan man ju inte begära lixom. Det klart jag kan använda IPaden till att blogga också, men i slutändan blir det ändå som en IPhone eller vilken smartphone som helst, det vill säga lite jobbigt att trycka på skärmen hela tiden.
 
Dessutom är jag inte lika inne i naglar längre, jag ser till att dem har färg och att dem "mår bra" eller vad man ska säga.
 
Men vad säger ni, vill ni att jag ska fortsätta blogga och då något/några inlägg i veckan (jag ska försöka, jag lovar) eller lägga ner bloggen helt? Ni är ju inte så många. Jag vill ju blogga, men det klart det är roligare om någon tittar in lite då och då.. Massa kramar!

Kommentarer
Postat av: Felicia

Åh jag tycker du ska fortsätta blogga!! Även om du inte fixar dina naglar jättemycket kan du ju lägga upp bilder på det lilla du gör, och du kan ju börja blogga mer om din vardag! :D Och jag förstår att det är jobbigt att blogga på en ipad, vanlig laptop känns lättare :/ Det går ju att koppla in ett tangentbort till surfplattor, men det kanske är onödigt krångligt? xD

Kraaam!

2013-08-03 @ 21:58:32
URL: http://bunnys.blogg.se/
Postat av: Felicia

sv; Hihi jag har skrivit ett inlägg om det där med handen nu! x'D

Och jag tror visst att du skulle kunna köpa kläder från min bloppis om du vill, det mesta är ganska små kläder! :D Om det är något speciellt du är intresserad av kan jag ge exakta mått på kläderna så kan du ju mäta hemma, hihi xd

Kram!

2013-08-07 @ 13:31:54
URL: http://bunnys.blogg.se/

Kommentera här♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback