Lucka 31 - Tack.

Tack för att ni fina läsare finns här. Tack för att ni drar statistiken uppåt. Tack för att ni läser mina inlägg och TACK för att ni kommenterar.
Jag vet ärligt talat inte vart jag hade varit utan er. Bloggen skulle inte ha kommit någonstans och utan Mynailtip känns jag tom. Låter sjukt men bloggen har blivit en del utav mitt liv. Får panik ibland när jag inte kan blogga, som i tisdags.
Gud vad känslomässig jag blev men tack så sjukt mycket. Jag är så glad att ni läser min blogg. Ni är inte supermånga, tänker inte ge ut exakt antal, men ni är några stycken. Jag vill uppåt, jag vill få fler läsare. Men samtidigt känns det så himla bra att ha er. Nu på senare tid har statistiken höjts och det gör mig så galet glad! Nu har jag börjat komma in i en period igen där jag verkligen älskar att blogga. Jag har haft svackor, jag vet, men jag hoppas att ni hänger kvar, fast uppdateringen går lite upp och ner. Just nu är det inte supermycket i skolan vilket självklart bidrar till att jag kan blogga oftare.
I mars fyller bloggen ett år. Sjukt egentligen. Jag hoppas att ni vill fortsätta läsa min blogg länge till. Jag hoppas att jag kan bidra med nya intressanta och roliga inlägg i lång tid framöver. Snart ska jag även se till att börja videoblogga, klippa ihop videos när jag målar naglarna och så vidare. Har filmat en video som kommer att komma upp såfort jag lärt mig att redigera videos. Tyvärr blev det ingen video i Januarikalendern men jag hoppas att ni är glada ändå.
Nu är kalendern slut. Jag hoppas att det har varit lika roligt för er att läsa som det har varit för mig att sitta och skriva ihop inläggen. Känns som att jag kommer sakna det lite. Tycker ni att den ska komma tillbaka nästa år?
 
Tack Sabina för dina fina kommentarer om mina nageldesigner.
Tack Bunny för alla dina peppande kommentarer.
Tack Filippa för dina braiga idéer om vad jag ska blogga om.
Tack Jeje för dina kommentarer som får mig att le med hela ansiktet.
 
Och TACK alla ni andra som också läser min blogg men inte kommenterar. Det betyder så sjukt mycket att bara se staistiken höjas hela tiden. Åh, jag älskar er! Tack för att ni följt Januari ut med detta. Tack så sjukt mycket ♥
 

Lucka 30 - Hissar och dissar tre olika nagellack

Depend
 
Hiss:
- Priset! Gud så bra med nagellack som kostar 25 kronor! Flaskan är dock väldigt liten men ändå bra pris till flaskan.
- Färgerna! Åh, jag älskar att Depend har så himla många olika färger. Det är inte alla märken som har även orange, gul, cerise och så vidare.
 
Diss:
- Kvaliten. Utan toplack går Dependlack bort väldigt fort tyvärr. Det funkar dock bättre om man har toplack.
- De små flaskorna. Det är synd att Dependlack är så små då färgerna är helt underbara.
 
Mavala
 
Hiss:
- Färgerna. Jag älskar hur Mavala får in både skimmriga och mer mattta färger (inte matta som ett matt toplack utan mer utan glitter och sånt krimskrams). Dock saknar jag vissa färger som cerise, ljusblå och så.
- Namnen. Haha, låter så sjukt konstigt men jag älskar de fina namnen på Mavalas lack. Några utav mina heter bland annat Lemon Cream, Riga, Milano. Titta bara på namnen ovan!
 
Diss:
- Färgerna torka. Jag har dock inte upplevt det med alla färger men med bland annat 49 White har båda mina torkat (jag älskade det förut, därav två). Diss till det, annars har de andra färgerna funkat bra.
- Locken torkar igen. Jag vet inte hur många gånger jag behövt använda polygripen för att öppna ett Mavalalack (haha, true story). Jag blir så arg varje gång det händer. Åh. :/
 
Isadora
 
Hiss:
- Borstarna! Åh, jag älskar deras vida borstar (alla är inte det och funkar också bra men jag gillar de breda mest)! Sååå lätt att måla på. Kärlek♥
-  Handtagen. Töntingt att söga handtagen men vad sjutton. Isadoras lack är dels väldigt lätta att öppna och sen är handtagen vääääldigt sköna att använda.
- Färgerna. Åh, jag lskar deras färger! Åhhhh!!
 
Diss:
- Små flaskor. Jag älskar Isadora och använder det sjukt ofta, därför skulle jag vilja ha liite större flaskor. Men samtidigt känns det som att det inte är Isadora om de gör större flaskor, eller?
- Priset. Känns lite onödigt ibland att betala 70 kronor för 6 ml (tror att det ligger där, kanske 7-8 också) nagellack. Samtidigt som jag kan tycka att det är värt det då kvaliten är så pass bra.

30 luckan. Nästsista. Imorgon är sista, sjuuukt!
Idag hissade och dissade jag tre nagellackssorter. Och ja, jag var tvungen att slänga in en tredje hiss på Isadora, bara för att jag inte kunde motstå att ta med den. Puss.

Lucka 29 - Misslyckade blogg-bilder

Ibland, eller om jag ska vara ärligt, oftast, måste jag ta VÄLDIGT många bilder för att jag ska få till en bra bild. Idag får ni några stycken som blivit helt sjukt dåliga. Nästan så jag skäms lite men jag bjuder på det :)
 
HAHAHA, herregud
Oups..

Lucka 28 - Hur jag "storterar" mina nagelhjul och varför

Sa ju att jag skulle skriva i en lucka hur jag valde att sortera hjulen så jag tänkte att jag gör det.
 
Jag har tittat runt på YouTube hur andra människor har valt att sortera sina nagelhjul. De flesta valde att göra i färgskala men då kom jag att tänka på att tänk om man får en färg mellan två färger och sen finns det ingen plats där? Då är ju allt förstört.
Sen såg jag en tjej som valt att sortera märke för märke. Då behöver man inte ha i någon speciell ordning heller. Dessutom om man har två nästan likadana färger från olika märken kan man jämföra genom att sätta mot varandra. Jag tyckte att det verkade som en jättebra idé och valde därför att göra så.
 
Ett av hjulen. I detta fall Depend. Jag har inte supermånga men en del. Det kladdiga svarta är ett grafitti.
 
Vänder man på hjulet finner man detta. Jag har valt att skriva numret i nageln så man lätt ser vilken färg det är. Nu är visst upp och ner men det är ju 1070, 204, 82, 58 och så vidare. Siffrorna är lite kbnäppa men det var svårt att skriva i böjt!
 
Det skulle inte förvåna mig om ni inte fattar någonting vad jag pratar om, ehe. Inte så bra på att förklara. Men hoppas ni förstått lite hur jag valt att göra, haha.
 

Lucka 27 - What the nail?! tag.

Idag kommer det en tag som man egentligen ska göra på youtube men jag kan ju svara i text också, haha.
 
1. Du är strandsatt på en öde ö, du har alla tillbehör som kan behövas, som remover ect... Vilket nagellack har du?
Åh, herregud. Jag skulle troligtvis välja någon färg man inte tröttnar på så lätt. En mellanrosa eller någon ljuslila kanske? Vitt tror jag att jag skulle tröttna på och likadant blått eller grönt.

2. Vilket är ditt minst favorita lack?
Alltså, jag tycker ju om alla mina lack så himla mycket! Men MÅSTE jag välja något så väjer jag tyvärr det som är trea från vänster på bilden ovan. Depend nummer 204. Ett väldigt fint lack på utsidan, men när man tar det på nageln ser det nästan svart ut med en gnutta blått i. Jag har inte använt det på ett ganska långt tag då jag inte gillar det helt enkelt. Men visst, det är fint att titta på :)

3. Vilket lack reflekterar din personlighet mest?
Skulle jag ta på färgen skulle det nog bli nummer två från vänster på bilden ovan (räkna inte med det lilla av det orangea som syns). Depend nr 034. Jag är en rosa tjej, ja, det är jag verkligen. Så jag tror att man kan beskriva mig med den färgen. Fast egentligen skulle det vara mina vänner som skulle beskriva mig ju, haha.
 
4. Vilket nagellack skulle du kunna använda året runt, i alla sammanhang?
Oj, det är nog samma sak där. Något jag inte tröttnar på. Någon fin nude eller en ljusrosa tror jag.

5. Vilket nagellack är din favorit att ha på tårna?
Jag bär aldrig i stort sätt aldrig nagellack på tårna då mina tår faktiskt är för fula för det, haha. Men jag tror att om jag skulle ha det skulle jag välja en röd för det framhäver verkligen nageln om man ska säga så, haha. Kanske Isadoras Summer Red.

6. Vilken färg gör dig glad?
Enkelt, alla nagellack gör mig glad! haha, nejmen jag blir extra glad av färggranna färger, vem blir inte det liksom? Fast jag blir glad av alla färger egentligen.

7. Vilket är det mest unika lack du har?
Jag tror att det är Essie's Matte about you. Det är väl inte så unikt men Essie ÄR ett fint märke och det är de ända jag har fårn Essie. Förut var det också i stort sätt det enda märket som hade matt toplack. Nu börjar ju fler få in det.

8. Vilken nageltrend tycker du mest om?
a) ljusa neoner
b) softa pasteller
c) kvava mörka
d) klassiska nudes
 
Åh, så svårt egentligen, men jag är så svagt för nudefärger så jag får nog välja det även om jag älskar alla :D

9. Vilket är det äldsta lacket du har?
Det första JAG köpte, eller mamma köpte till mig var nog mitt Glitter Red från Mavala. Annars kan det ha varit någon utav mina lila från Depend.

10. Vilket nagellack har det sötaste namnet av de du har?
Haha, vad svårt! Kanske Isadoras Elegance. Jag bara älskar namnet! Haha, fast jag vet inte riktigt. Vi säger det!

Lucka 26 - Inspiration

I dagens lucka finner ni en hel drös med bilder som jag sparat bara för att jag tycker om de så mycket. Biöderna har alltså inget med naglar att göra men jag tycker att de är så fina. Jag har tyvärr ingen källa då det var längesen jag hittade dessa (de flesta är drån weheartit) men det är alltså inte mina bilder!

Lucka 25 - Mina nagellack del 3

Den sista delen! I denna del får ni bilder på de lacken jag bara har några stycken av i samma märke. De står alltså inte i supernoga märkesordning.
 
På de första bilderna är de alltså nagellack från MaxFactor och Collection 2000. Dessa märken är väldigt lika när det gäller appliceringen. Borstarna är ungefär likadana och konsistensen är ungefär samma.
Maxfactor lacken kostar under hundralappen, jag vet inte det exakta priset och Collection 2000 lacken kostar runt 100.
 
Från vänster: Nr 830 Dusky Rose, nr 733 Rose Petal, nr 710 Midnight Plum, nr 830 Dusky Rose. Nr 87 Ebony, nr 323 Green with Envy och 324 Hello Sailor.
 
På de sista bilderna har jag en hel drös med märken. Jag tänker därför inte sitta och rabbla upp hur lacken är utan gå direkt på namnen. Har ni några frågor så är det bara att ställa i så fall :)
 
Från vänster: Tre kiss nailart rosa blå lila, NP02 från Nordic Cap Of Sweden, Stickey Start Base Coat och Super Shiney finish High Gloss Top coat från Creative. Nr 13 från Lumene, nr 6522 från Zitz, ett rosa lack jag fått från Julia som inte har nåt nummer, nr 08 från laca de uñas.
 
Sådär då, nu har ni fått se alla mina lack. De är de jag har just nu men absolut inte de sista. Avslutar med två bilder på alla i en ring i färgskala som jag såg att Bunny hade gjort.
 
Update: Nu när jag gjort i ordning alla inlägg med mina nagellack så går jag och köper nya dagen efter. Liksom bra jobbat Lovisa! Jajja, ni får en bild på de med nu då ;)
 
Från vänster: Essie Matte About You. Heeeeelt underbart matt toplack. Jag är verkligen skitglad över detta lack! Isadora nr 719 Forest. Underbar grön färg som förresten blev mina nyår snaglar. Viva La Diva nr 40, genomskinligt som används som både bas- och toplack. Isadora nr 186 Black Rose svärtnad med rött skimmer.
 
Update: Det gröna blev inte mina nyårs naglar. Jag glömde ändra, haha. Det blev ju det andra som jag hade som alternativ! :D

Lucka 24 - Vad jag tycker om dyra lack

Om du skulle få köpa vilka nagellack du vill, även om de är svindyra, vilka skulle det vara?
Denna frågan får jag ibland, men jag ställer mig själv även den. Vilka skulle jag köpa? Jag älskar ju isadora, det vet alla. Men isdaora kostar inte så jättemycket. Skulle jag köpa DYRA nagellack, skulle jag troligtvis satsa på OPI. Dem är så galet dyra, kan ibland kosta upp emot 200 kr styck. Men varför? Jo, flaskan är så stor! Det ryms jättemycket i flaskan! Ska DU köpa ett OPI tycker jag att du ska lägga pengar på en färg du använder ofta, för då använder du flaskan oftare, färgen tar slut och det är väl tråkigt men det visar att du använt färgen. Det visar att du är engagerad i det du gör. Jag var själv påväg att köpa ett vitt från OPI men valde tillslut bort det då jag helt enkelt inte hade så mycket  pengar.
Nej, jag äger inget OPI. "töntigt" tänker många. "man är ingen riktigt nagelmålare om man inte äger ett OPI". Nehe? Så bara för att jag inte äger ett OPI är jag ingen riktigt nagelmålare? Strunt prat! Jag vill jättegärna ha ett OPI, för de verkar så bra. Men jag klarar mig utan, jag kan måla naglarna utan det och det är jag stolt över! Man måste inte ha ett OPI för att kunna måla naglarna.
 
Essie finns också. Jag äger deras matta toplack och jag älskar det! Jag tror att Essie's lack kostar 125 i butik men just det matta kostade 150. Inte lika högt pris som OPI men fortfarande väldigt högt. Essie ÄR bra. Jag vet det. Essie är VÄLDIGT bra. Flaskorna är stora så det får plats mycket även där. Det är också några lack jag skulle lägga pengar på. 
 
Hoppas ni har fått några tips och även en liten överblick på vad jag tycker om OPI och Essie. Jag kan inte säga att OPI är bra, för jag har inte testat. Men de verkar bra. Essie är bra. För det vet jag. Puss :)
 
Tumblr_mgh3xdgfmf1qaoyulo1_500_large

Lucka 23 - Nageldesigner jag vill göra 2013

I dagens lucka gömmer sig några nageldesigner jag vill/ska göra 2013! Både lätta och svåra, hihi.
 
Converse naglar! Inte världens finaste bild men jag tror ni fattar ^^
Watermarble blomma! Alltid velat göra, måste googla på hur man får mönstret, hihi.
Caviarmanicure. Oh god. Velat göra så länge men aldrig hittat. Jag SKA göra!!
 

Lucka 22 - Knasiga fakta om mig PART 3

- Jag säger ordet "typ" i stort sätt hela tiden. Jag försöker sluta!
- Jag pratar mycket och jag pratar ofta!
- Jag älskar allt som har med skönhet att göra, smink, hår men mest naglar!!!
- Jag blev skitglad när jag fick nya hörlurar med min IPhone. Det är något jag är lite halvt beroende av. Det, naglar och min mobil.
- Jag tittar nästan aldrig på tv.. jag sitter vid datorn istället, ehe.
- Jag har tuuuuusen appar på min mobil, kanske lite för många men jag kan inte radera! ehe.
- Min favoritaffär är New Yorker. Där finns allt jag verkligen tycker om.
- Jag har nästan aldrig uppsatt i skolan.
- Jag blir galen när jag inte kommer på vilken blogg jag ska besöka.
- Jag följer många bloggar, väldigt många, jättejättejättemånga faktiskt, haha.

Lucka 21 - En serie jag älskar

I dagens lucka gömmer sig ett fett serietips.
 
Pretty little liars! Spencer, Aria, Emily och Hanna.
 
Jag började titta på serien på internet för ett tag sen. Jag måste säga att jag nästan dog. Hehe, nästan.
 
Den handlar om 4 tjejer som efter ett år som splittrade, efter att deras vän Alison försvunnit, hittar tillbaka vänskapen. Snart hittar polisen Alisons kropp.
Snart börjar tjejerna få konstiga meddelanden från någon som kallar sig "A". Denne person verkar sig veta precis allting som händer i tjejernas liv.
 
Men tjejerna lever också som andra tonåringar. Killar, skolan och shopping är också mycket som kommer fram i serien.
 
Jag älskar den och jag tror att många skulle göra det med. Jag brukar titta på den på swefilmer.com. Sök på Pretty Little Liars och det kommer upp. Kram!

Lucka 20 - Nageltutorial. Fransk matt

I dagens lucka gömmer sig enn tutorial! På den designen där jag gjorde svart matt med glansig tipp.
 
1. Börja med att lägga ett genomskinligt lack på hela nageln. Jag användr ett från Viva La Diva men du kan ju använda vilket du vill ;)
 
2. Lägg på ett svart lack på hela nageln. Just detta svarta täckte otroligt bra efter bara ett lager så jag behövde bara lägga ett lager. Ditt kanske är lite tunnare och du kanske måste lägga några fler lager men de spelar ingen roll ju ;)
 
3. Lägg på ett matt toplack. Jag använder detta från Essie men du får ju använda Depends eller vilket du nu vill. På bilden ser man att det börjat blivit matt men det är ännu inte färdigt.
 
4. Måla på svart på tippen. Detta gör du lättast genom att dra ett penseldrag vågrätt istället för många lodrätt då det lätt orsaka ojämnheter. Man ser inte så bra på bilden men min nagel är färdig på bilden. På detta kan du inte lägga ett toplack då det förstör den matta effekten. Klart!
 

Lucka 19 - Tips på hur man får bort glitterlack

Alla som någongång använt glitterlack vet hur fantastiskt fint det är. Men de vet också hur otroligt svårt det är att få bort från naglarna sen.
När jag skulle ta bort nagellacket jag hade på nyår passade jag på att fota för att visa hur du gör det på ett enkelt sätt.
 
Du behöver:
* 5 pads
* Aluminiumfolie
* Nagelborttagningsmedel
 
Börja med att klippa padsen mitt itu så att du får 10 stycken. Ta sen nagellborttagning på. Behöver inte jättemycket. (Boästa borttagningsmedlet på bilden btw. Helt underbart, så lätt att ta bort med!)
Lägg en av padsen på en bit aluminiumfolie och kläm sen alltsammans runt ditt finger. Biten du har mest borttagning på ska naturligtvis vara mot nageln.
Såhär såg jag ut på ena handen när de satt på. Lite som en utomjordning.
Låt detta sitta i ungefär tio minuter. Ett tips är att ha på en hand i taget (jag testade att sätta på andra handen medan jag hade på den första och det var inte lätt), för då kan du trycka på naglarna ovanpå aluminiume4n lite lätt för att det ska gå bort lättare.
 
Jag fick tyvärr ingen bild på när jag tagit av alltsammans. Men lite glitter var det kvar, men det vara bara att dra av, och lite färg. Ta en pad till och gnugga lätt ovanpå naglen så försvinner det utan problem.
 
Hoppas det hjälpte lite och att ni fick lite tips. Imorgon kommer ännu en lucka. Titta in då!

Lucka 18 - Wanties Essie

Ännu ett wanties inlägg. Essie denna gång! Jag äger ett enda och det är det matta lacket. Men önska kan man ju alltid och jag tycker att lacken har magiska färger!
Armed and Ready
She's pampered. Tror ni inte att jag dog när jag såg färgen? Jiiiiisses!
Butler Please. Precis en sån jag länge letat efter! Gaaad...
 
Älska alla lack. Verkligen. In loove!
 
Alla bilder lånade härifrån

Lucka 17 - Min favoritnageldesign

Asså, jag har sjukt svårt att välja EN design som är min favorit. Men jag har tre stycken.
Uk-naglar. Ma gash så snygga, jag dör. Ser ni eller?
Tribalnails. Jag ÄLSKAR att jag bara gjorde mönstret på en för de får det att sticka ut ordentligt. Skulle vara snyggt på alla naglar med, i några andra färger.
Dripping nails. Så roligt att göra och underbart fina. Åh, jag älskar de.

RSS 2.0