#fail

HAHAHAHA, jag såg att jag råkat skriva "en spanska stor bloggare" i mitt förra inlägg. Det skulle vara "en ganska stor bloggare". Jag kan tyvärr inte ändra nu för jag kommer inte in på bloggen på safari och man kan ju inte ändra i appen.. :/

Jag kan bara skylla mitt misstag på autokorrekt, dumma.. Hehe. Men det vite coolt om det hade varit en spansk bloggare! Lol


Coolt

Haha, asså. Jag fiske en kommentar nyss som gjorde mig himla glad! En spanska stor bloggare kommenterade på min blogg, och det var ingen ens ett svar på nåt jag kommenterat innan! Sjukt kul!
 
Vi får se hur det blir med bloggningen nu under sommaren, jaga är nästan aldrig inne på datorn så ofta nu, jag är ju ute! Men jag loggar in på bloggen ibland, och svarar på kommentarer och så. Ni vet väl att jag svarar på alla kommentarer om det intr är reklam för eran tävling eller liknande? Hihi.
Inspo.
 

Bekännelser-

- Mina naglar mår bättre på sommaren. På vintern blir dem mjuka, flagnar och går av. På sommaren däremot blir dem hårda, flagnar absolut inte och går väldigt sällan av.
- Jag har den senaste tiden blivit helt besatt av klänningar och kjolar men framförallt kjolar!
- Jag är en riktigt bra förlorare, blir inte så sur när jag förlorar osv. Min bror är raka motsatsen, haha, han blir skitsur!
- Jag blir så arg när jag ser den här bilden "Most people call it Valentines Day, I call it thursday". Jag fyller ju år då så det blir lite konstigt att alla skriver skit om min födelsedag..
- Jag har börjat titta på PLL igen, och jag är helt besatt! Igår tittade jag 8 avsnitt, ehe. Kan dock inte titta när jag är själv hemma för jag är så rädd..

Saker

Nu kan ni kommentera igen! Jag tror att jag har fixat det nu, dock så har jag bara ett vanligt tema nu men det får vara så tills jag hittar någon som kan göra gratis-design, jag har typ inga pengar just nu, hah.
 
Förlåt för att min bloggning har varit så kass det senaste men jag har verkligen inte haft tid att sätta mig ner med datorn och göra riktiga inlägg. Sen är ju min dator helt pucko, gör jag från IPaden så visst blir inläggen bättre men det är fortfarande från appen och den är lite sådär.. Aja, vi får se hur jag gör
dem blir så långa...
 

Kommentarer

Jag fick precis reda på att det inte går att kommentera på min blogg, jag ska försöka lösa det så fort som möjligt. Kram!


Känningen


Avslutningsaktig


Sommarlov

Hej på er!

Idag fick jag sommarlov! Lite tråkigt är det, jag kommer sakna alla i klassen.. Men det är himla skönt att vara ledig ett tag nu. Jag glömde ta kort när jag hade klänningen på mig, men jag ska ta kort på den sen, så ni får se vad jag hade på mig, haha.

Om en timme eller så ska jag och min kompis åka och titta på studenterna på stan.

När slutar du skolan? Eller har du redan slutat?