Dagens outfit + min dag

Hej på er!
Först och främst, gud vad min statistik är konstig just nu. Ena dagen är det supermånga läsare och ena dagen nästan inga alls, haha.
 
Idag var jag i skolan, surprise surprise.
Gjorde inte så mycket. Vi hade friluftsliv på idrotten, vi behövde alltså inte byta om utan vi gick bara runt i skogen, pratade om allemansrätten och så. Ganska tråkigt men SÅ skönt att vi inte behövde springa, hatar det. Haha.
 
Här under har ni  två bilder på hur jag såg ut idag. Tröja från Vero Moda och Jeans från Ruth m.fl. Lite "Baggy" men jag gillar dem!
Tröjan visade jag ju upp i inlägget nedanför och jag tycker den är himla söt med spetsen på axlarna!
 
 

New in - Random

Jag visade ju er mitt gelkit jag fått. Jag fick också denna Naglestärkare från Depend vilket jag är så glad över! Jag kunde ju inte använda den under gellacket men som jag ska använda denna sen alltså.
Ni vet väl vi det här laget att mina naglar skivar sig och går väldigt lätt av på vintern. Därför hoppas jag att denna kan hjälpa mig med det,. Åh vad jag är glad.
Jag fick denna av min "moster" för att hon inte använde denna. Det är ett rosa-rött-lila lack från Depend men jag vet tyvärr inte vilket nummer då det har gått bort från baksidan. Superfin färg!
Jag och min "moster" gick också och shoppade litegrann. Hon tycker att dte är superkul att shoppa, precis som jag, så jag fick några små grejer.
Jag fick bland annat välja ett lack från essie, vilket lack jag ville. Jag valde detta röda, det är mera julrött i verkligheten och hur fint som helst! Jag behövde verkligen en ny röd.
Jag tror att den kostade 100 kronor, för det var någon rea, istället för 129 tror jag på Åhlens.
Sen så sa hon att hon verkligen ville köpa en tröja till mig. Vi sprang runt på massa butiker innan vi tillslut hittade denna på Vero Moda. Den är SÅ fin. Jag älskar den!
250 kronor tror jag.
 
Haha hörrni, nu har det blivit en del "New in"-inlägg här senast, men ni får inte tro att jag är bortskämd! Jag har ju fått en massa grejer för att mina släkt har varit utomlands och så, annars brukar jag få köpa det mesta själv. Kram!

Fotbollsmatch å sånt

Hi guys!
Idag har jag inte gjort så mycket, mest varit hemma. Juste! Jag tittade på min brors fotbollsmatch också, han är så duktig!
 
Annars då, jag har inte så mycket läxor just nu, superskönt!
Det är oktober på tisdag, är inte det ganska sjukt? Vad fort det har gått! Jag fick ju nyss sommarlov lixom, det är galet.
 
Juste! Jag ska ju tydligen vara med i skolans talangjakt nästa onsdag också, som bakrundsdansare. Fy farao vad jag är nervös! Att dansa inför publik är ju vardagsmat för mig, jag älskar det! Men nu är det bara jag och två till, inte hela gruppen, dessutom är det för hela skolan. Åååååå, vad läskigt :(
 
Jag har en fråga till er förresten. Vad vill ni ha för inlägg? Mer om naglar eller mer naglar? Jag vill ju göra er glada! Kommentera vettja, hihi
 

New in - Depend gellack startkit

Såhär såg förpackningen ut innan jag öppnade och förstörde det (duktiga jag som kom ihåg att ta kort).
Man fick en liten vit låda med lampans laddare i.
Sen så fick man en låda med själva LED-lampan. Det är alltså där man härdar gellacket. Tycker det är så coolt att ha en egen sån!
Sen fick man också Före- och efterrenröring. Det är alltså det man använder för att ta bort eventuellt smuts på naglarna innan, och för att ta bort den lite kladdiga ytan man får efter den sista härdningen.
Man fick också med Baslack och Toplack. Där bak är det även en nagellfil och en orangestick.
Dessa fyra färger hade dem köpt till. Den rosa (som jag har på mina naglar just nu) är nummer 034, den orangea är i nummer 124, den ljusrosa (den ser vit ut men är ljusrosa) är nummer 000 och den svarta är nummer 039. De tre sista var i ett pack på tre, den neonrosa kom för sig själv.
Såhär ser det alltså ut när lampan är igång och härdar lacket.
 
Jag fick också lite annat, men det kommer i ett inlägg lite senare då detta inlägg skulle ha blivit flera mil långt om jag fortsatt. Kram!

Gel-naglar

 
När jag var hos min morbror förra helgen så hade dem köpt Depends gellack startkit till mig. Herregud vad glad jag blev! Det är någonting jag har velat ha superlänge, verkligen. Mer bilder på det jag fick kommer i nästa inlägg.
I startkitet får man inte med några färger, men  dem hade köpt till 4 färger. Jag valde att göra mina i rosa den här gången. Vet inte exakt vad lacket heter men jag skriver det i nästa inlägg.
Jag har nu haft dessa naglarna i ungefär en vecka (bilderna är tagna i måndags) och det har inte skavts bort någonting! Då har jag ändå ridit, dansat, varit i skolan, duschat flera gånger och så. Det enda som har hänt är att mina naglar har växt, och då har jag inget nagellack längst ner på nageln längre.. haha. Superduperbra!

Mac

Inne på pappas mac! Haha, jag tycker det är himla kul, skulle göra vad som helst för att få en...
 
Jaja, jag ska försöka fixa bättre imlägg från och med imorgon, idag har jag en del att göra o så, men ska jag försöka komma igen. Hoppas att ni står ut, det blir ju faktiskt såhär ibland..
Massa kramar!
Bilden är säkert i helt fel storlek och allt men jag har ju inga bilder som jag kan ladda upp på nytt på denna datorn..
 

Rubrik

Förlåt för den usla bloggningen, blir bättre uppdatering så fort pappa har flyttat ut ur datorrummet-blir lättare att blogga med en dator. Puss

Sorry

Jag är ledsen för dålig bloggning. Appen har lagt av på både mobilen och Ipaden och min pappa är sjuk, så han har tagit arbetsrummet där datorn står.
 
Återkommer när jag kan blogga som vanligt!

Plugg

Hej!
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, det blev helt enkelt inte tid för det. Kom hem vid tio och däckade nästan på en gång.. haha.
Jag fick en superspännande grej igår av min morbror! Det har med naglar att göra, ni får se det sen, ska göra ett inlägg om det senare, hihi. Nu ska jag plugga!
Vad ska ni göra/har gjort idag?♥
 

New in - Victoria's Secret

När pappa var i Kanada så frågade han om jag önskade mig någonting därifrån. Jag sa att jag önskade mig Victoria's Secret Bodymists, något jag velat ha superlänge! Jag ville ha dessa tre, hade aldrig luktat på två av dem men jag googlade och många sa att dem luktar supergott. Han fick med sig alla tre, för det var någon rabatt så han fick alla för 25 dollar vilket är typ 200 kronor, superbra!
Love Spell
Alla sa att den här luktar supergott. Därför tog jag den som första val. Men ärligt talat tycker jag inte att den luktar SÅ gott som alla sa. Visst luktar den bra, vilken Victoria's Secret gör inte det? Jag tycker att den luktar otroligt starkt, nästan lite för mycket, och väldigt fruktigt. Jag har faktiskt på mig den just nu.
Men i helhet, tycker jag att den luktar väldigt gott och jag är väldigt glad att jag valde den!
Färgen är mera lila i verkligheten.
Coconut Passion
Jag är så glad att jag valde denna. Mitt andra val och denna hade jag faktiskt luktat på innan, min kompis har den nämligen. Jag har ju någonting för vaniljdofter och det tillsammans med kokos, underbart. Den är väldigt naturlig, luktar sådär lagom mycket. Älskar denna supermycket!
Secret Craving
Denna hade jag inte ens valt från början. Istället hade jag valt Pure Seduction men min vän (som har båda två) sa att Secret Craving är bättre. Och ärligt, det tycker jag med. Alla sa att Pure Seduction luktar supergott men jag tycker att denna luktar mycket bättre. Min favorit just nu! Så himla glad att jag bytte, haha.
Den luktar sött, men ändå fräscht. Sen är den himla fin också!

Today

Hej på er!
Idag uppdaterade jag min mobil, och faktsikt så gillar jag det! Fast grejen är att blogg.se appen inte fungerar just nu, hoppas dem fixar det snart..
Imorgon ska jag iväg och fira min kusin som fyller fem, så det kanske inte blir så mycket bloggning, jag tidsinställer nog 5 facts eller så men annars inte. Jag tar med IPaden men den kan jag ju inte använda om jag inte har Wi-Fi.. Men jag är tillbaka på söndag såklart!! Då ska jag fixa inlägg med riktiga bilder, tagna med kameran, på grejer jag handlade idag. Lite nya vintergrejer och så. Hihi.
Hur mår ni?
 
Favorit

Ny design

Har ni sett min nya, grymma design?
Jag vann den i Bunnys tävling om den här designen! Så himla glad! Den passar verkligen mig, tjejig, rosa och stilren. Superfin! Tack igen fina Bunny!
Dem gamla inläggen ser lite konstiga ut just nu för att bilderna är uppladdade för smått, men vi kör 800px i fortsättningen så blir det bra!
 
Idag har jag studiedag, himla skönt. Jag ska vara med en vän, vi ska ner på stan med mamma också för att köpa vinterjacka till mig, fixa bankkort (wiiie) och sånt. Får se om jag hinner blogga nåt mer ikväll, ska försöka fixa ett inlägg om vad jag fick av pappa när han kom hem från Kanada, superfina grejer!
 

Några smink-favoriter

Maybelline Falsies och Maybelline Rocket.
Maybelline gör dem bästa mascarorna! Så himla fin förpackning ocså tycker jag! Dessa två har jag, men jag har testat andra och vet att dem är minst lika bra!
Falsies köpte jag för väldigt längesedan och den håller på att torka, måste köpa en ny snart! Den separerar fransarna jättebra och ger bra volym! Dessutom är den vattenfast (finns utan vattenfast också) och det gillar jag för då kladdar den inte av sig i skolan av misstag!
Rocket köpte jag i våras och jag gillar den massor. Då var det den nyaste och alla sa hur bra den var så jag var tvungen att testa! Den ger superbra volym, separerar dock fransarna lite sämre men det går att fixa till ju. Denna är också vattenfast och då menar jag verkligen vattenfast. Jag badade med den hela sommaren och den kladdade inte en enda gång!
Dessa två varvar jag med till skolan, idag och igår hade jag Falsies men i måndags hade jag Rocket osv
 
H&M Eyeshadow palette Soft Nudes
Denna köpte jag när jag var i Stockholm i somras. Jag letade efter en palett som har lite mer naturliga färger och så hittade jag denna för endast 50 kronor. Den är himla bra! När jag visar på handen så är tummen den längst till vänster på bildne ovan och sen fortsätter det. Färgerna gör dock sig inte rättvisa på bilden, men det är svårt att få till. Den bruna till exempel syns mycket mer i verkligheten. Den använder jag till brynen varje dag! Me like a lot.
Rimmel Saty Matte Powder - Shade nr 004 Sandstorm
Riummel är ett märke som inte är så vanligt i Sverige kanske men otroligt vanligt i England till exempel. Detta pudret köpte jag på Åhlens i Göteborg i början på Juli när jag var där med min familj då jag vet att det är många som tycker om det. Jag kan inte annat än hålla med, det är så bra!
Jag använder det varje dag för att matta ner mitt ansikte litegrann och det fungerar verkligen! Häromdagen kom jag ner till metallen som är botten, då förstår man hur mycket jag använt det med tanke på att jag köpte det i Juli och det är bara September... MEN, det är otroligt bra och jag tipsar starkt om det! Det är inte så dyrt heller, tror det kostade 60-70 kronor.
Carmex lipbalm
Detta köpte jag på Willys för någon månad sen för 30 kronor kanske. ALLA pratade om det så jag var tvungen att testa och till en början var jag besviken. Det luktade äckligt, brände på läpparna och så. Men nu efter ett tag, så är jag beroende av det (typ, nästan). Det där "brännandet" är fortfarande kvar, men det har blivit skönt istället! Lukten är fortfarande kvar, men det luktar inte lika illa som det gjorde förut. Dessutom så fungerar det verkligen, fick mina läppar att bli bra bara på tre användningar. Sen är det inte ett sånt där som är kladdigt, som allt hår fastnar i, utan det är lagom mjukt på läpparna! Det rekommenderar jag verkligen men ge det tid!
 
 

Today

Idag var jag i skolan (nähä?). När vi hade spanska gick brandlarmet, haha. Min bror går på en annan skola (han går i trean och jag sjuan) men han lyckades ha slöjd samtidigt som brandlarmet gick. Dem har alltså slöjd på våran skola för att låg- och mellanstadieskolan är så liten så dem har ingen slöjdsal. Så vi träffades där ute! Haha, det var lite konstigt..
Det var i alla fall bara en brandövning så vi fick gå in efter en stund. Då hade dem dock haft "låtsas-rök", som luktade sådär härligt ni vet, i våran korridor för att det skulle se ut som det brann, haha. Brandbilen kom också!
 
Ett helt inlägg för att berätta om brandövning, bra Lovisa..
 
Jaja, jag ska plugga hela eftermiddagen idag också, har så himla mycket nu alltså! Men jag har tagit en liten paus just nu. Skrev ett långt inlägg nyss också om smink jag använder varje dag, ni vet ett sånt där med kamerabilder! Haha, så det kommer upp under dagen imorgon!
 
Nä, nu ska jag fortsätta plugga. Får se om jag bloggar något mer idag, annars hörs vi imorrn!
 
 

5 facts

Mina naglar är galna. På sommaren mår dem hur bra som helst, men sen går halva Augusti och dem börjar skiva sig, fast det fortfarande är varmt och mina händer mår bra! Det är nästan som att dem känner av när det är dags att börja må dåligt.. hahah.
Jag tycker om min skola otroligt mycket! Lärarna är bra, miljön är trevlig och alla elever är dessutom himla bra!
Jag bor i en liten stad i mellansverige typ, haha. Fast den är inte så liten så att alla känner alla som många säger, långt ifrån!
Jag är ganska mogen för min ålder, samtidigt som jag kan vara ett riktigt barn ibland!
Jag följer jättemånga youtubare! Speciellt från UK, haha.

Dagens


Linne-JC/Kjol-H&M/Tights-ingen aning/Skor-converse/kofta-Inter sport/jacka-H&M

Min dag

Hej på er!Finns inte så mycket att skriva om idag, haha. Jag var i skolan som vanligt. Vi hade Elevens val som sista lektion där jag har fått Mer Engelska (Jag är verkligen inte dålig på engelska, det är en avancerad grupp) och fy vad tråkigt det var! Våran lärare är inte alls bra, haha. Han är väl bra på att lära ut men han är himla tråkig!
Jag har plugat sen jag kom hem, jag har NO-prov imorgon och jag kan väl inte allt till 100% men det får väl gå, haha. Vad har ni gjort idag? :)

5 confessions

Jag går i dans och jag älskar det så himla mycket
Nu när vi fått IPads i skolan så har vi en del skolarbete att göra på/från olika sidor på internet. Detta leder till att när jag pluggar så "råkar" jag alltid gå in på andra grejer, typ instagram osv.. inte bra för skolarbetet alltså...
Jag är en jäkla godisråtta alltså.. haha det är verkligen helt sjukt..
Pappa är i Kanada just nu och jag har önskat mig Victoria Secret body mists. Jag hoppas att jag får någon, hihi. Det kommer naturligtvis bilder i såna fall, eventuellt en video? Haha
I min klass är vi några olika "gäng" som brukar vara med varandra. Tror det är ungefär två killgäng och tre tjejgäng. Sen umgås man ju naturligtvis med alla men jag brukar vara med fyra andra tjejer mest som jag verkligen älskar!
 
Vad tycker ni om såna här inlägg? Vill ni ha mer sånt? Det är ganska lätt att fixa ju! :D
 
 

Choklad

Idag efter middagen cyklade jag, mamma och min bror till Coop för att köpa cola. Jag vart supersugen på choklad så jag köpte min absoluta favorit. Schweizernöt. Tänkte köpa Saltlakritsen eller Jordgubb, men jag var inte så sugen på lakrits, och sen tänkte jag att det var längesen jag åt denna, haha. Nu ska jag äta den, hejdå! Haha


Allmänt

Igår hann jag inte blogga något. Det skulle kommit upp ett Dagens Outfit inlägg men det gick inte för jag hade inget internet, haha. Jag var i alla fall upptagen hela dagen och då hann jag inte ens med att blogga från IPaden eller mobilen.
 
Just nu sitter jag och pluggar, men det är ju så himla tråkigt! Har NO-prov på tisdag och jag kan typ inget, haha. Även om jag faktiskt tycker att det är ganska intressant det vi håller på med just nu så tycker jag det är tråkigt med hela den här grejen att plugga. Jag är lite konstig jag vet.
 
Fy vad jag är sugen på det här med design nu alltså, känns som en himla stor pepp för mig själv framför allt. Vi ´får se hur det blir med det, haha.
 
Nu ska jag fortsätta plugga, eventuellt tidsinställa 5 fakta om mig tills senare, vi får se. Puss
inspiration
 
 

Dumma mig

Gjorde en väns naglar idag. Eller naglar och naglar, en nagel. Haha. En liten minion (heter dem så?) från dumma mig. Himla gullig blev den!

Tur att jag tog bild innan, i skrivande stund sitter hon och målar på baslack och drog precis ut ögat.. Haha



Plugg

Jag vart sjukt peppad av denna bloggappen, kanske kommer blogga lite mer nu. Får hoppas på att jag vinner designen av Bunny också så bloggen blir fin!

Idag hade jag halva skåpet med mig hem kändes det som. Fy vad mycket plugg jag har just nu så det ska jag göra nu. Hur mår ni? :)

Passar också på att skicka en extra tanke till alla som var med om det hemska för 12 år sen. Själv var jag bara 1 och kommer inte ihåg så mycket.. :(



Nya IPhone

Alltså jag förstår inte grejen med dem nya Iphone. Jag trodde dem skulle utveckla en ny IPhone 5S, det finns ju en 3GS och en 4S, det hade väl vart kul. Nu har dem gjort en 5S i guld och dessutom skapat en 5C som finns i gul, röd, blå, vit och grön tror jag.

Jag förstår inte riktigt, jag skulle inte vilja ha en färgad IPhone. Nä, jag trivs med min 4S! Haha

Förlåt, jag skulle bara klaga lite..



Nya blogg.se-appen

Stort, stort tack till blogg.se för den nya uppdateringen på appen. Så himla mycket bättre, man kan göra en massa saker som man inte kunde förut. Åh, vad kul! För den förra var ju bara skit faktiskt.. Ehe


Tävlar hos Bunny!

 
Jag är med och tävlar om en design hos Bunny! Visst vore det härligt med en ny design här? Då kanske jag får lite pepp till att blogga också! Designen är dessutom precis så jag vill ha det! Himla fin!
 
Vill du också vara med och tävla? Klicka HÄÄR eller på bilden under!
 
 

Sorry

Förlåt för den hemska uppdateringen, blir bättre senare i veckan förhoppningsvis. Tack för att ni stannar :)