Redovisning

Just nu går jag bara runt och oroar mig för en redovisning vi ska ha i skolan om en vecka. Det är en del av nationella provet i svenska och jag hatar ju redovisningar! Verkligen hatar!
Vi ska skriva redovisningen imorgon, emn vi ska göra den på torsdag i halvklass. Men ändå, jag hatar det så himla mycket och jag känner på mig att jag kommer sabba hela betyget i svenska. Åh.
Någon som har något tips?

Kommentarer
Postat av: Filippa

Kommer jag också ha nationella på torsdag?

2013-03-22 @ 13:11:56
Postat av: Bunny

Jag hatar också redovisningar, usch!! :( Det är det värsta i skolan! Jag har mina egna små knep för att klara dem, hehe... Först och främst tränar jag mycket hemma på att läsa högt så att jag inte snubblar på orden och så att jag vet vad jag ska säga. Sen brukar jag ha lite extra foundation för att dölja att jag rodnar (hähä) och så tar jag kläder som jag känner mig snygg i så att jag blir lite bekvämare med att gå upp inför alla! Sen brukar jag hålla i ett helt block istället för bara ett tunt papper, för jag skakar ofta på händerna när jag är nervös och då fladdrar pappret runt så mycket att jag inte kan läsa det, haha... Ja, som du kanske förstår har jag lite nevösa problem! Men det är mina knep iallafall! :D

Och SKITSNYGGA naglar!!
Kramar!

2013-03-22 @ 22:21:13
URL: http://bunnys.blogg.se

Kommentera här♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback