Ett avslut?

Asså hahaha, det är nästan lite pinsamt att skriva ett inlägg här. Det har gått nästan 10 månader sen jag sist skrev ett inlägg men trots allt så är det nån som kikar in ibland.
 
Det har hänt så himla mycket sen jag skrev. Till exempel har jag varut i USA, waah! Himla bäst var den resan.
Jag fyller snart 15 (!!) och går i åttan, som förresten är ganska tuff hehe.
 
Jag tror att jag konstatera att jag inte kommer bli aktiv här igen. Däremot tänker jag inte ta bort bloggen, det kan vara kul att gå tillbaka någon gång och titta vad jag gjorde. Det kanske kommer upp något inlägg ibland men förvänta er inte något. Jag tyckte att det var himla kul att blogga ett tag men inte längre tyvärr.
Vem vet, en dag kanske jag börjar blogga igen men inte snart. Jag har i alla fall uppskattat er som kommenterat bloggen ibland och läst, det har betytt jättemycket!!
 
Och Bunnyom du läser det här, du har varit en himla bra bloggkompis <3
 
Gammal bild men en av mina favoriter.

Kommentarer
Postat av: Felicia

Åh jag bara kom att tänka på din blogg nu sådär från ingenstans och var tvungen att kika in (ett halvår efter ditt inlägg...) och gud vad glad jag blev av att se din sista mening! <3 Jag bloggar inte heller aktivt längre, men jag saknar lite när vi båda gjorde det och var så himla bra bloggkompisar. Tack! <3

Svar: Nu loggade jag in igen nästan ett år efter din kommentar hahah... Tänkte nästan göra bloggen privat för mina kompisar pratar om den o de är lite pinsamt för jag är ju många år äldre nu. Kikar iaf in på din blogg titt som tätt och följer även eran reseblogg!! Ni verkar ha de så himla mys! Kram <3
mynailtip.blogg.se

2015-05-19 @ 15:39:39
URL: http://bunnys.blogg.se/

Kommentera här♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback